6 leggyakoribb divatbaki, amit a legtöbb vékony lány elkövet

Divatbakit elkövetni nem is olyan nehéz, és alaktól függetlenül mindenki hibázhat valamit az öltözködésben. Ám a telt alkatúak máshol nyúlhatnak mellé, mint a vékony lányok. Összegyűjtöttünk öt gyakori divatbakit, mely leginkább a karcsú testalkatúakra jellemző, ha te is ezt a tábort erősíted, az alábbi dolgokat kerüld el!

baki_tul_sok

Ne mutass túl sokat! Bár a crop top és a farmersort is jól áll neked, együtt viselve közönséges hatást keltenek.

Sokan abba a hibába esnek, hogy úgy gondolják, a vékony alkaton minden jól áll. Ez sajnos nem így van, a túl bő vagy testidegen szabású ruhadarabok tönkreteszik az alakot.

baki_oversize

Bátran viselj leggings-t, csak ne nadrágként! Ha túl rövid felsővel veszed fel, az olyan, mintha egy szál harisnyában mennél utcára.

baki_leggings

Fontos, hogy tisztában légy a pontos ruhaméreteddel, mert kilókkal többnek tűnhetsz, ha túl bő vagy épp túl szűk ruhákat viselsz.

Sok lány nem tudja pontosan, hogy melyik a legelőnyösebb testrésze, és nem jó helyre irányítja a tekintetet a ruháival. Érdemes felfedezned a saját adottságaidat, és eszerint öltözködj!

A farmernadrágjaid még mindenhol tökéletes állapotban vannak, és továbbra is hordhatóak lennének, ha nem kopna és szakadna ki az anyag rövid hónapokon belül a lábuk között.

Hozzászólások:

One thought on “6 leggyakoribb divatbaki, amit a legtöbb vékony lány elkövet”

Comments are closed.