A 6 legelterjedtebb fogyókúrás hiedelem, amit érdemes elfelejtened!

EF2087

Egyre több ember gondolja úgy, hogy le kéne fogynia. Az elhízás tényleg egy ?járvány?, ami kis hazánkban is eléggé elterjedt. Akár a közepén vagy egy fogyókúrának, akár csak tervezed, hogy belekezdesz, azért ne higgy el mindent, amit hallasz! Nézzük, például, hogy milyen hiedelmeknek és kijelentéseknek szoktak bedőlni az emberek!

1.Ne várj a megfelelő pillanatra! Kezdd el most! Nincs olyan, hogy majd hétfőtől? elérkezett a váltás ideje? csak kezdd el!

2. Annyit ehetsz, amennyit akarsz, csak legyen alacsony a kalóriatartalma! ? Igaz, hogy léteznek ilyen diéták, de hidd el, nem jó, ha összevissza eszel, ezeknél is tartani kell a napi limitet, fontos, hogy egyensúlyban legyen a diétád a tested szükségleteivel!

3. Vannak zsírégető ételek ? Minden nap látunk ilyen cikkeket, amik zsírégető gyümölcsökről, és más ételekről szólnak. Igaz, vannak egészséges és kevésbé egészséges ételek, de nincs olyan, ami kifejezetten zsírégetésre használható! Eddz, és megfelelő fogyókúrát válassz, ez mindennél többet ér, és nem kell drágán venned ilyen zsírégető ?micsodákat?!

4. Az, hogy gyümölcsöket és zöldségeket eszel, nem az egyedüli kulcs a cél eléréséhez!- Igen, nagyon egészséges, ha fogyasztod ezeket is, de hidd el, vannak más egészséges ételek is, és ne feledd: az edzés is nagyon fontos!

5. Tűzz ki szokatlan, rendkívüli célokat!- A céljaid nem kell, hogy visszafogottak legyenek. Ha kemény, szinte elérhetetlennek tűnő célokat tűzöl ki, gondolj bele, milyen jó lesz, ha mégis eléred őket!

6. Ha csak keveset eszel, de naponta többször, attól nem hízol.- Ez abban az esetben igaz, ha egészséges ételeket eszel!

Reméljük, sikerül ezekkel a tanácsokkal átvészelni a fogyás kemény heteit, hónapjait, éveit, mi Veled vagyunk minden pillanatban és képzeletben fogjuk a kezed! Hajrá! Kitartás!

Hozzászólások: