Az influenza elleni oltás 25000-szer annyi higanyt tartalmaz, mint amennyi az ivóvízben megengedett

20130118-dr-life-influenza-elleni-oltas5-300x336

Az elmúlt napokban az egyesült államokbeli NaturalNews internetes oldal élelmiszerlaborban végrehajtott tesztjei alapján fény derült arra, hogy az influenzaoltás, amelyet napjainkban szinte minden babának, várandós anyának és idős embernek beadnak, hihetetlen nagy mennyiségű idegmérget, higanyt tartalmaz.

A brit gyógyszeróriás GlaxoSmithKline ampulláiban több mint 51 milliomod (ppm) higany található, ami 25000-szer több, mint amennyit az amerikai környezetvédelmi hatóság, az EPA (Environmental Protection Agency) az ivóvízben a legmagasabb értéknek kijelölt.

Ezt a sokkoló felfedezést a modern tömegspektrometria segítségével tették, amely pontos eredményeket közvetít. Ezzel hiányt pótoltak, hiszen a felügyeleti szervek eddig ilyen biztonsági teszteket nem tudtak elvégezni. Minden évben emberek milliói oltatják be magukat, és a legtöbbnek a legcsekélyebb fogalma sincs arról, hogy az ember számára az egyik legmérgezőbb fémet injekciózzák az izomszövetei közé.

?A higany a legmérgezőbb anyagok közé tartozik, amelyet az emberiség ismer? ? magyarázza Dr. David Brownstein, háziorvos és természetgyógyász. ?Több mint 20 éve vizsgálok szinte minden páciensnél, aki hozzám jön, nehézfémterhelést? A betegeim 80%-ánál ? mindegy, hogy beteg vagy egészséges ? találok higanymérgezésre utaló jeleket.?

Bátorítják a nőket, a kisgyerekeket és az idősebb embereket, hogy sorba álljanak egy higanyinjekcióért.

A konkrét számok bemutatása, amely a kormány hivatalos álláspontjának ellentmond, a porondra hívja az oltáspártfogókat, akik feldühödten reagálnak, ugyanis szerintük a higany teljesen biztonságos. Vagy biztonságos, vagy állítják, hogy az oltóanyagokhoz már nem használnak fel higanyt. Az utóbbi egy visszataszító hazugság, amely a köztünk élő leggyengébbeknek, az ártatlan gyerekeknek is károkat okoz.

Önök is el tudják olvasni a Flulaval influenzaoltóanyag tájékoztatóját, amelyet a NaturalNews úgy értékelt, hogy higanyt tartalmaz. A következő idézet a http://www.rxlist.com/flulaval-drug.htm oldalról származik, amely az úgynevezett ?internetes gyógyszerindex?, és amely bizonyítja, hogy az influenza elleni oltás hozzáadott higanyt tartalmaz tiomerzál formájában:

?A tiomerzál egy higanyszármazék, tartósítószerként lett hozzáadva. Minden 0,5 ml-es dózis 50 ?g [Mikrogramm] tiomerzált tartalmaz (kevesebb, mint 25 ?g [Mikrogramm] higany). Minden 0,5 ml-es dózis tartalmazhat még a gyártási folyamatból maradványokat: tojás albumint (0,3 ?g-ig), formaldehidet (25 ?g-ig) és nátrium-dezoxikolátot (50 ?g-ig).?

Ezeknek a hozzáadott káros anyagoknak az ellenére az egészségügyi hatóságok minden évben unszolják a várandósokat, időseket és kisebb gyerekeket, hogy adassák be maguknak az oltást. Ügyet sem vetnek arra, hogy ezeknek az összetevőknek mindegyike ismert idegméreg. Nem fontos, hogy a formaldehid egy ismert rákkeltő anyag ? egyszerűen álljon sorba az oltásért és adassa be, hiszen a kormány azt mondja, hogy ez jó lesz Önnek!

A higany dupla mennyiségben terheli az egészségügyi rendszert

A paradoxon ebben áll: a kormány időközben elismeri, hogy a higany mérgező, legalábbis, ha más forrásból származik. Az Obama-kormány keresztes hadjáratot vezet azért, hogy minden szénerőművet megszüntessenek, mert azok elképesztően nagy mennyiségű higannyal terhelik az atmoszférát. És hivatalos felhívások figyelmeztetik a várandós nőket, hogy a higany miatt kerüljék a tonhalkonzerveket.

De mi van azzal a higannyal, amit továbbra is használnak az oltásokban és fogtömésekben? A kormány vajon miért tartja biztonságosnak az ezekből a forrásokból származó higanyt, ha a különböző ételekben találhatót és a kéményekből áramlót kerülnünk kellene?

Hozzászólások: