5 nyári trend, amit a kerekded lányok imádni fognak!

Ruhadarabok, amelyek nagyobb méretben is pompásan mutatnak ? és most szuperdivatosak is!

5 olyan trendet gyűjtöttünk össze, amik idén nyáron mindent visznek, és amik a nagyobb méretű, molettebb lányokon fantasztikusan mutatnak. Ideje vásárolgatni egy kicsit, csajok!

duci2


1. A Kantáros farmer

Mennyire imádtuk tini korunkban, emlékeztek? Aztán jött egy viszonylag hosszú időszak, amikor ritka cikinek számított ? még a várandós nőkön is. Ma újra nyerő, hurrá!

 

2. A sportos look

Egy laza ? esetleg oldalt díszített ? melegítőnadrág könnyű, bő blúzzal, pólóval és egy csinos cipővel kombinálva ma már príma utcai viselet. A trendibb fajtából.

3. A lábszárközépig érő, bő nadrág

Ez a ruhadarab sem ma született: anyáink szekrénye dugig volt vele anno. Nem csoda, hisz a legtöbb alkaton jól mutató, könnyen kombinálható és kényelmes viselet. Nyárra ideális a nadrág szerelmeseinek.

4. A háromnegyedes, A-vonalú szoknya

A miniszoknyából előbb-utóbb kiöregszik az ember, a ceruzaszoknya kényelmetlen ? ha elegáns megjelenést kíván az alkalom, mi erre a fazonra szavazunk.

5. A laza overall
És most senki ne jöjjön azzal, hogy milyen macerás ebben pisilni! Az a keresetlen elegancia, amit egy ilyen darab kölcsönöz a viselőjének, minden kínt megér.

Hozzászólások:

One thought on “5 nyári trend, amit a kerekded lányok imádni fognak!”

Comments are closed.