5 dolog, ami nem érdekli a férfiakat a fehérneműddel kapcsolatban!!!

Lássuk be, mi, nők nagy hangsúlyt fektetünk arra, miben csábítjuk el a kedvesünket. Meglepő vagy sem, a legtöbb férfit nem túlzottan érdekli, mit húz le rólunk. Íme, a legnépszerűbb tévhitek arról, mennyire foglalkozik az erősebbik nem a bugyinkkal és a melltartónkkal! Lássuk be, mi, nők nagy hangsúlyt fektetünk arra, miben csábítjuk el a kedvesünket. Meglepő vagy sem, a legtöbb férfit nem túlzottan érdekli, mit húz le rólunk. Íme, a legnépszerűbb tévhitek arról, mennyire foglalkozik az erősebbik nem a bugyinkkal és a melltartónkkal!

Tama4 (1)

1. Passzol-e egymáshoz a bugyi és a melltartó

Míg a gyengébbik nem tagjai vért izzadnak azért, hogy ugyanolyan színű alsót és felsőt téphessen le róla a kedvese, addig a srácokat pont nem érdekli, passzolnak-e egymáshoz, vagy nem. Csak azzal foglalkoznak, hogy minél hamarabb meztelen legyél.

2. A legutolsó divat szerinti fehérnemű van-e rajtad

A legtöbb férfi még akkor sem ismerne fel egy szuper trendi darabot, ha óriási betűkkel a melledre írnád a márka nevét. De ha fel is ismerné, nem túlzottan hozná lázba, ahogy az sem, sok pénzt fizettél érte, vagy nem. Szexis vagy benne? Nyert ügyed van!

3. Piszkos-e vagy sem

Oké, ez most egy kicsit undorítóan hangzik, de hidd el, a férfiak ügyet sem vetnek rá, ha abban a bugyiban és melltartóban adod oda neki magad, amiben egész nap izzadtál. Nem fogják figyelni, mennyire tiszta az alsóneműd ? ha azt nézik, akkor már baj van.

4. Vannak-e piros csíkok és nyomok rajtad

Lehet, hogy téged nagyon zavarnak azok a kis nyomok, amiket a fehérneműd hagy a bőrödön, de biztosíthatunk róla, hogy a férfiaknak fel sem tűnik.

5. Ha a melleid kisebbnek tűnnek, amikor leveszed a melltartód

A push-up melltartó kitalálóját minden nő áldja, hiszen nagy(obb) és formás ciciket varázsol a viselőjének. Sajnos arra már nem képes ez a fehérnemű, hogy levétel után is növelje méreteinket, ami miatt szomorkodunk és idegeskedünk is rendesen. Butaság: ha nem tíz számmal lesz kisebb a melled, akkor fel se fog tűnni a kedvesednek.
Hozzászólások: