4 szépséghiba, amiért megvesznek a srácok

A legszebb lányoknak is akad gondjuk a külsejükkel, pedig a legtöbb hiba miatt feleslegesen aggódsz.

Senkinek nem könnyű megbarátkozni a külsejével, és elhiheted, hogy azok a lányok, akik látszólag teljesen magabiztosan masíroznak magas sarkú cipőben, vagy akik szerinted mindig szuperül néznek ki, valójában utálják az orrukat vagy a nagylábujjukat, és esetleg pont a te kezelhetetlenül göndör hajadat irigylik.
Szépséghibája mindenkinek van, de éppen a tökéletlenségeink tesznek különlegessé bennünket. Az alábbi gikszerek a fiúk figyelmét sem kerülik el, de nem kell aggódnod: ők egyáltalán nem taszítónak látják őket, hanem egyenesen elolvadnak a különleges szexepilektől.
1.Lehet, hogy te utálod a sűrű, göndör, kezelhetetlen hajadat, a fiúk viszont legszívesebben belemarkolnának. Ne bánj vele mostohán, inkább igyekezd kiemelni a különleges adottságot: ápold speciális szerekkel, hogy mindig puha legyen.

2.Sokan utálják a széles csípőjüket, pedig az a termékenység szimbóluma – így a fiúk ösztönösen vonzódnak a gömbölyű idomú lányokhoz.

3.A szeplőket sokan életük megkeserítőinek tartják, pedig a fiúknak az apró pöttyökről az ártatlanság és huncutság olyan elegye jut eszükbe, amitől azonnal elveszítik a fejüket
4.A fogak közötti rés láttán a fiúk nem tudnak majd szabadulni a gondolattól, hogy a bájos külső mögött egy igazi kis csibész vagy, aki minden mókában azonnal benne van.
Hozzászólások: