2015. március 5. tízmilliószoros nap és Telihold! Kívánd, akard, hidd el és tízmilliószorosan teljesül majd!!! Csak ma van rá lehetőséged!

1000_01_20150305_095509

Ma minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Hogy miért fontos, mire érdemes odafigyelni, most megtudhatod. Ma tudsz gondolkodásodon változtatni! Fontos, hogy ma tudatosabb legyél, mint máskor. Szűz Telehold energiája segít feloszlatni a káoszt és előnyös a rendszerezésben, a tízmilliószoros napon pedig a pozitív megerősítések tízmilliószorosan hatnak.

Ajánlatos ma pozitív gondolatokra koncentrálnod, illetve jót kívánni magadnak, szeretteidnek és a bolygónknak. Alapvető igazság, hogy gondolkodásod határozza meg világodat. Te tervezed meg a Jövődet és egyben Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, anyagi helyzetedet, egészségügyi állapotodat.

Ahogy minden anyagi létezés egy gondolat eredményeként jön létre, úgy minden ami a világodat meghatározza is a Te teremtményed. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor a mai nap kiváló alkalom arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak. Ismered a mondást, minden fejben dől el! Kezdj hozzá hátralevő életed tervezéséhek ma, egyrészt mert a tízmilliószoros nap energiája most sokszorosan a segítségedre lesz, másrészt meg a Szűz jegyében álló Hold, ráadásul Telihold a pontos tervezhetőségnek kedvez. A telihold az elengedés ideje is. Ezen a napon lehetőséget kapsz, hogy elengedd azokat a mintákat, amik már nem segítik fejlődésedet. Ne halogasd, tedd meg ma, gondold át, mely területeken szeretnél fejlődést elérni és csak kívánd azt amit szeretnél megkapni. Miután persze megkaptad, sose felejts el hálát adni kívánságod beteljesülésért.

Tegyél meg ma mindent, amit szeretnél megkapni.

Mit ne tegyél?
A negatív gondolatokat lehetőleg hagyjuk el, ha lehet örökre, de ezen a napon hesegess el minden káros kósza gondolatot, ha pedig tudod, alakítsd át pozitívvá őket!

Hozzászólások: