A 17 legviccesebb utazópanasz

Túl homokos tengerpart, halakkal a vízben, túl sok spanyol Spanyolországban. Avagy mit rejt egy utazási iroda panaszkönyve?

1. ?Nem szabadna megengedni a monokinizést a tengerparton! Rendkívül zavaró volt a férjem számára, aki azért jött ide, hogy pihenjen.?

?Az indiai Goára utaztunk önökkel. Undorítónak találtuk, hogy majdnem minden étteremben curry-t szolgáltak föl. Nem szeretem a csípős ételeket.?

3. ?Spanyolországban nyaraltuk, és eléggé idegesített bennünket, hogy minden taxisofőr spanyol volt.?

4. ?Befizettünk egy kirándulásra a helyi vízi vidámparkba, de senki sem mondta, hogy vigyünk fürdőruhát és törülközőt. Azt hittük, ezek benne vannak a belépő árában.?

5. ?Túlságosan homokos volt a tengerpart. Folyton homokszemeket találtunk szobánkban.?

6. ?Sajnos a homok nem olyan volt, mint a fotókon. A prospektusban fehérnek látszott, a valóságban azonban inkább sárgás volt.?

7. ?A puerto vallartatoi (mexikói üdülőhely ? a szerk.) boltosok rendkívül lusták. Gyakran előfordult, hogy szieszta idején lett volna szükségem valamire, de nem voltak nyitva. Szerintem be kellene tiltani a sziesztát!?

holiday-31

8. ?Senki nem figyelmeztetett minket, hogy halak vannak a vízben. A gyerekek megijedtek.?

9. ?A prospektusban azt ígérték, teljesen felszerelt konyha vár minket. Ehhez képest nem volt a fiókban tojásszeletelő!?

10. ?Szerintem a prospektusban jelezni kellene, hogy a helyi vegyesbolt nem árul rendes kekszet, például vaníliakrémeset és gyömbéres-mogyorósat.?

11. ?Az utak egyenletlenek és hepehupásak voltak, így a buszkirándulás közben nem tudtuk az útikönyvet olvasni. Ezért sajnos több olyan információt is kihagytunk, amelyek szórakoztatóbbá tették volna a nyaralásunkat.?

12. ?Kilenc órába telt, mire Angliából Jamaicába ért a gépünk. Bezzeg az amerikaiak három óra alatt otthon voltak! Ez nem igazságos.?

13. ?Összehasonlítottam az egy hálószobás apartmanunk méretét a barátaink három hálószobásával, és a miénk jelentősen kisebb volt!?

14. ?Spanyolországban jártunk az önök szervezésében, és úgy láttuk, hogy túl sok spanyol volt ott! A recepciós spanyolul beszélt, spanyol ételeket szolgáltak föl? Senki sem figyelmeztetett minket arra, hogy ilyen sok külföldi lesz.?

15. ?Kint a napon kellett sorban állnunk a hajóra várva, és nem volt légkondi!?

16. ?Utazásszervezőként az önök feladata lenne, hogy előre figyelmeztessenek minket a hangos és viselkedni nem tudó utastársainkra!?

17. ?Megcsípett egy szúnyog. A prospektusban szó sem volt szúnyogokról!?

Hozzászólások: