11 fájdalom, amely valamilyen érzelmi problémához köthető

A fájdalomnak különböző típusai vannak, amelyeknek első fázisa az energia, a második a felfogás, a harmadik típus pedig a megnyilvánulás. Minden egyes funkció testünk egy adott érzelméből származik.

Ha hosszabb ideig nem sikerül megszabadulnunk bizonyos fájdalmaktól, érdemes a dolgok mögé nézni és megpróbálni másképp meggyógyítani önmagunkat, vagyis az érzelmeinket a helyükre rakni. Lássunk 11 olyan fájdalmat, amely mögött érzelmi probléma lapul:

1. Izomfájdalom

A kihívásokkal szembeni félelem, probléma az életünkben. Munka, valamint erős fizikai megterhelés után is érezhetünk ilyen fájdalmat, de sok esetben a lelki okok, az előttünk álló feladatok okozzák a fájdalmat.

2. Fejfájás

Nagyon károsan hat az egészségre. Ez a típusú fájdalom akkor jelentkezik lelki okokból eredően, ha elveszítjük a döntési képességünket és az életünk káosszá válik. Mindössze pihenésre és kikapcsolásra van szükségünk.

3. Nyak fájdalom

A lelki hátterét az okozza, hogy nem sikerült megbocsátanunk bizonyos embereknek az életünkben. Meg kell tanulnunk elengedni a dolgokat, hogy azok ne nyomják tovább a vállunkat és ne hordozzuk magunkkal a terhet.

4. Fogíny fájdalom, gyulladás

A rossz döntések okozzák ezt a típusú fájdalmat. Nem vagyunk még felnőve ahhoz a döntéshez, amelyet meghozunk, ehhez a feladathoz még fel kell nőnünk.

5. Váll fájdalom

Túl sok elfojtott érzelem él bennünk, amelyet nem vagyunk képesek feldolgozni és elengedni. Ide értendőek a negatív érzelmek főként, amelyek fájdalom formájában jelentkeznek később. Okozhatja a rossz emberekkel való együttélés is.

images-2 (1)

6. Hasi fájdalom

Leggyakrabban a stresszes életet élő emberek tapasztalhatnak ilyen fájdalmat, akik a folyamatos megterhelés mellett nem táplálkoznak rendszeresen és emiatt felborítják szervezetük egyensúlyát. A kulcs a stresszmentes életben rejlik.

7. Hátfájás

Az érzelmi támogatás hiányát jelzi. Az emberek felől nem kapunk elég támogatást és szeretetet, inkább a negatívizmust érezhetjük felőlük.

8. Derékfájdalom

A túl sok aggodalom és a pénzügyi helyzet hanyatlása okozhat ilyen problémát. Ha megpróbálunk nyugodtabban állni a dolgokhoz, sokféle téren rendeződhet az életünk, minden a pozitív gondolkodás eredménye.

9. Könyök fájdalom

A változások előtti stressz és bizonytalanság okozza ezt a típusú fájdalmat. Meg kell próbálni lazítani és kompromisszumot találni a dolgok között és előrébb helyezni a fontosabb dolgokat.

10. Kéz fájdalom

Nem a legjobb emberekben bízunk és nem a legjobb embereket tekintjük barátainknak. Kissé változtatni kell a kapcsolatainkon és szortíroznunk kell azokat az embereket, akik rossz hatással vannak az életünkre.

11. Térd fájdalom

Nagyon kevés időt szánunk önmagunkra és csak a munkával vagyunk elfoglalva. Nem szabad elhanyagolni magunkat, mindig, minden esetben a saját boldogságunkat kell előtérbe helyeznünk.

Hozzászólások: