MIT ÁRUL EL AZ ARCFORMÁD A SZEMÉLYISÉGEDRŐL?

Már az emberek arcformája is árulkodik személyiségükről, legalábbis a kínai orvoslás ez vallja. Nézd meg, miről árulkodik a te arcod!

KEREK ARCFORMA

Téged mindenki szeret, mert nagyon pozitív személyiséged van. Folyton csak adsz és adsz, mindenkivel kedves és előzékeny vagy. A sok jót persze vissza is kapod, de nem feltétlenül úgy, ahogy számítasz rá. Ez azonban nem igazán bánt téged, hiszen valóban pozitívan állsz az élet elé, és maximálisan meg tudod becsülni mindazt, amit neked jutott. Ez igazán irigylésre méltó és követendő tulajdonság, amivel tudat alatt is inspirálsz másokat.

Tipp: Ahhoz, hogy továbbra is önmagadat adhasd, a saját igényeidre is időt kell szánnod. Bár a szeretet nem véges, csak akkor tudod ezt az életminőséget folytatni, ha nem érzel bűntudatod azért, mert magaddal is foglalkozol.

HÁROMSZÖG ARCFORMA

Sokszor szertelen és fegyelmezetlen vagy, néha még most is úgy viselkedsz, mint egylázadó kamasz. Gyakran csak az ösztöneidre hagyatkozol, ami néha valóban beválik – de ne hidd azt, hogy ez mindig hatásos! Felnőttként már nem elég, ha csak a megérzéseiddel foglalkozol, néha bizony tudatosan kell a fontos döntéseket meghoznod. Tehetséged és ügyességed sokszor kihúz a kínos helyzetekből, a legtöbbször ki tudod menteni magadat, ha nem voltál elég következetes.

Tipp: Érdemes olyan munkát vállalnod, ahol a kreativitásodat kamatoztatni tudod, mert afantáziád nagyon a helyén van. Azzal viszont számolj, hogy a legjobb helyeken nem csak ötletelni, teljesíteni is kell: muszáj lesz megemberelned magadat, ha szeretnél előrelépni.

NÉGYSZÖGLETES ARCFORMA

A téglalap alakú arc arra enged következtetni, hogy logikusan próbálod felépíteni az életedet és a mindennapjaidat. Helyesen gondolkodsz a nagy kérdésekről éppúgy, mint az egészen hétköznapi dolgokról: meglátod mi az, ami a részletek között kiemelkedően fontosnak bizonyul. Te vagy az, aki a család ügyes-bajos dolgait megtervezi, majd megszervezi, a többiek már nem is próbálkoznak erre a pályára lépni, hiszen pontosan tudják, hogy nálad jó kezekben futnak össze a szálak.

Tipp: Néha nem árt, ha kicsit lazítasz néha. Bár számodra idegennek hathat, időnként kifejezetten jó hátradőlni, és hagyni, hogy mások is érvényesüljenek körülötted.

SZÍV ALAKÚ ARCFORMA

Hihetetlenül energikus vagy, a kitartásodat pedig mindenki megirigyelhetné a környezetedben. Egyesek szerint a célorientáltságod már-már felér a makacsság legfelső szintjével, de ez téged egyáltalán nem zavar – ha így lenne, nem tudnál 100%-osan a célra koncentrálni, márpedig ezt nem engedheted meg magadnak. Fantasztikus belső erő rejlik benned, amit annak köszönhetsz, hogy pontosan tudod: csak te vagy a felelős azért, ami az életedben zajlik.

Tipp: Időnként nem árt, ha észreveszed, nem csak a cél, az odavezető út is tartogat örömöket. A siker önbizalmat ad, és valóban elismerésre méltó, de ne feledd, nem mindegy, hogyan jutsz el odáig.

GYÉMÁNT ARCFORMA

A kommunikáció olyannyira az erősséged, hogy még a legrosszabb helyzetekből is pillanatok alatt kihozod a maximumot. Kifejezetten ügyelsz a részletekre, ami miatt imádnak a munkahelyeden, ám ez a tulajdonságod a magánéletedet sokszor megnehezíti. Jellemző rád a maximalizmus, ami gyakran hozzásegített már ahhoz, hogykiemelkedő sikerrel érd el a kitűzött célokat, de sajnos legalább ennyiszer csalódást okozott a magánéletedben.

Tipp: Attól, hogy valami nem hibátlan, még lehet tökéletes! Amennyiben nem veszel el a részletekben, hanem megpróbálsz inkább az összképre koncentrálni, sokkal könnyebben meglátod majd az életedben az igazán fontos dolgokat.

OVÁLIS ARCFORMA

Az ovális arcformát tartják a világon a legelterjedtebbnek. Csak részben mondhatjuk, hogy szerencsére, ugyanis azok, akik ezzel a szabályos formával rendelkeznek, rendkívülsokoldalúak, viszont gyakran lobbanékonyak és kevésbé kitartóak. Bár tudod, mi a helyes, nem mindig van akaraterőd, vagy egyszerűen kedved ahhoz, hogy a kijelölt utat kövesd – inkább azt választod, ami kényelmes. Gyakran ösztönösen, semmint tudatosan cselekszel, de ennek ellenére is fogékony vagy az újdonságokra. Ha pedig jó a hangulatod, még a csillagokat is lehozod a többieknek!

Tipp: Próbálj önuralmat gyakorolni és törekedj arra, hogy állhatatosabb legyél! Ez már csak azért is megéri, mert miután az extra teendők végére értél, azonnal feltöltődsz és megnő az önbizalmad.

Hozzászólások: