10 dolog, ami azonnal feltüzeli a férfiakat

csok2

MI FÉRFIAK ÁLLÍTJUK A NŐKRŐL, HOGY KIISMERHETETLENEK, PEDIG LEHET, HOGY PONT MI VAGYUNK AZOK, AKIK MINDIG MEGLEPJÜK VÁLASZTÁSUNKKAL A SZEBBIK NEMET. MI KELL A FÉRFINAK? MI JÁR A FEJÜNKBEN AMIKOR MEGLÁTUNK EGY NŐT! MI VONZZA A TEKINTETÜNKET? MOST ELÁRULJUK NEKED?

Jófej barátaim segítségével összeállítottam egy listát 10 olyan dologról, amelynek mi férfiak nem tudunk ellenállni. Hátulról kezdem, így szép lassan jutunk el az első helyezetig. Neked csak annyi a dolgod, hogy tanulj belőle!

1. Képes a férfiak szemébe nézni bizonytalanság nélkül
Nem kihívás van a szemében, hanem magabiztosság és függetlenség. Ugye, ugye? Sohasem hitted volna, hogy az első helyen egy a viselkedésre vonatkozó dolog áll, és nem valami banális, a fizikumra utaló külsőség. Természetesen  máskor is igyekszünk meglepetéseket okozni!
2. Imádja a sze*is cipőcskéket, és nem fél felvenni őket napközben sem és remekül tud járni bennük
A vékony cipősarok szintén a férfi libidó erőteljes stimulálói közé tartozik. Nem tudja mindenki megengedni magának a tűsarkút, de sokféle variáns van, és sok lehetőség a témában. Az a kifogás, hogy nem kényelmes, nem fogadható el minden alkalommal. Néha engedni kell az elvárásunknak.
3. Hosszú a hajaValószínüleg az első dolog amire egy férfi felfigyel amikor meglát egy nőt, az a haj. És ezen nem is csodálkozom! Nincs annál szebb érzés, mint amikor egy csodálatos hajzuhatag zúdul az arcomba sze* közben
4. Nyugodtan beszél a aktusról pasikkal isAkadhatnak olyanok akik ettől megriadnak,
(a férfiak szeretik azt képzelni, hogy csak nekik van joguk bizonyos dolgokról beszélni, mintha ti nők soha nem csinálnátok ?azt?), de ha elmúlt a zavaruk, egy olyan nő aki nem esik kétségbe, ha az aktus kerül szóba, kifejezetten ellenállhatatlan. Csúcs szuper!
5. Combfixet hord és nem beszél róla
A férfiakban van egy radar ezekhez a dolgokhoz.
A combfix képes hormonális vihart okozni a kemény sze*et kedvelőkben.
6. Szereti a gyors autókatVan a birtokában ilyen, vagy szeretne ilyet, hozzáértő módon beszél róluk.
Kevés férfit hagy hidegen a gyors autóra, vagy terepjáróra vágyó nő.
7. Kilóméteres lába van
A hosszú lábnak egyáltalán nem tudnak ellenállni. Lélegzetelállító hatással van rájuk. Ezt maximálisan meg tudom érteni.
8. Idegen akcentussal beszélEgy küföldi lány vonzereje olyan, mint az erdőből a hímet kicsalogató nőstényé. Hiszed, vagy nem, ez tényleg így van!

9. Nem hord melltartótVilágos, hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának, de a férfiak fejében vad fantáziálás indul meg a gondolatra, hogy egy lányon nincs fehérnemű.Nem mesélték még, hogy mennyit fantáziálnak arról, hogy egy bárban, a koktél mellett derül ki: nincs a nőn bugyi?

10. Piercing-et visel Valamely nem mindenki által látható helyen,
mint pl: köldök! Mi másra gondoltál? Na ugye? Rossz az, aki rosszra gondol?
Hozzászólások: