Úgy meglepte a négy zsűritagot, hogy az első másodpercben egyszerre fordultak meg

Azt hiszem kevés olyan alkalom volt eddig, ha volt egyáltalán hogy egy tehetségkutatóban a zsűri ilyen egyhangúlag képes kifejezni véleményét, mint az ausztráliai Voiceban.

Az eset nem idén történt, de annál nagyobb visszhangja kelt. Karise Edennek csodálatos hangi adottságai vannak, és sikerült neki az, ami szinte eddig egyik versenyzőnek sem: képes volt már az első pár másodpercben megfordítani a zsűrit.

 

karise-voice

A lány James Brown ?It?s A Man?s World? című dalával állt színpadra, de alighogy belekezdett a dalba, a négy zsűritag, köztük Seal, Delta Goodrem, Keith Urban is azonnal megnyomta a gombot, annyira kíváncsi volt a lányra.

Karise azóta hatalmas sikert ért el hazájában, nem is csoda, hiszen megnyerte a Voice első szériáját. Albuma is jelent meg, fellépései pedig folyamatosan pörgésben tartják.

Nézd meg a videót és írd meg nekem, hogy te is azonnal megfordultál volna a hangjára?

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1uWEyxb” standard=”http://www.youtube.com/v/L-QdjnA2vtI?fs=1″ vars=”ytid=L-QdjnA2vtI&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8469″ /]

Hozzászólások: