Tenyered megmutatja hány hosszú kapcsolatod lesz az életedben

Szeretnéd megtudni, hogy hány hosszú kapcsolat vár rád az életedben? Vagy csak egyszerűen szeretnél meggyőződni arról, hogy a jelenlegi kapcsolatod életed végéig tart majd? Akkor megmutatjuk hogy olvasd ki a tenyeredből mindezt.

Már egészen fiatal korban szerelmesek leszünk és sokan több párkapcsolatot is megjárnak, amíg végül házasságra adják a fejüket. Az együtt megélt éveket az elején igazából nem lehet hosszú kapcsolatnak nevezni, azonban mindenkinek van egy, vagy esetleg több, ami végig kíséri az életét. Sokan többször házasodnak, vannak akik viszont egyszer sem, mert nem merik elkötelezni magukat.

A sors felől olykor jól jönne egy visszajelzés, hogy jó helyen járunk-e és az a kapcsolat, amiben élünk hosszú lesz-e. A tenyér vonalain belül létezik egy úgynevezett házasság vonal, ami erre tökéletesen megadja a választ.

ttt2

Ez a vonal a képen látható helyen helyezkedik el a kisujj alatt, amelyek általában egy-másfél centiméteresek. Van akinek egy, van akinek viszont több ilyen vonala is van. A vonalak száma jelöli a hosszú párkapcsolatot, ami egy életre szól. Ha valakinek egy van, az azt jelenti, egyetlen ember mellett éli le az életét boldog házasságban. Akinek viszont több is van a tenyerén, az azt jelzi, hogy nem egy ember mellett öregedik meg, minden kapcsolata véget ér és egy új kezdődik.

A házasság vonalat azonban nem lehet kivezetni arra, hogy már megtaláltuk-e azt a bizonyos szerelmet és abban a bizonyos párkapcsolatban élünk-e. Abban viszont megerősítésként szolgál, ha erősnek és stabilnak érezzük a szerelmünket és szeretnénk elmélyíteni ezt, de még nem kaptunk efelől pozitív megerősítést.

Hozzászólások:

8 thoughts on “Tenyered megmutatja hány hosszú kapcsolatod lesz az életedben”

Comments are closed.