Részeg-horoszkóp: Így viselkedsz becsiccsentve a csillagjegyed szerint

Ilyen dolgok is kiderülhetnek a horoszkóp alapján.

Kos – A vicces
III.21. – IV. 20.
A Kosok mindenféle ivós játékban szívesen részt vesznek, imádják a gyors köröket. Ha becsiccsentenek, kifejezetten szórakoztató a közelükben lenni, mindenkit megnevettetnek, de vigyázz: ilyenkor a legőszintébbek, igen éles tud lenni a nyelvük. Egy-két pohár, és azonnal kimondják, mit gondolnak rólad – ha jó a véleményük, ha rossz.

Bika – A boldog
IV.21. – V.20.
A Bikákat boldoggá teszi az alkohol, ilyenkor fülig ér a szájuk, folyton nevetnek, vidámak, pozitívan tekintenek a világra. Főleg akkor szerethetőek becsiccsentett állapotban, ha a barátaik, családtagjaik vannak körülöttük, mellettük tudnak igazán kibontakozni. Arra azonban figyelniük kell, hogy ilyenkor extrém balkezesek tudnak lenni – szerencsére minden bénázásukon képesek nevetni.

Ikrek – A szófosó
V.21. – VI.21.
Nem mintha az Ikrek bármikor is befognák a lepénylesőjüket, de részegen aztán tényleg nem lehet lelőni őket. Ilyenkor mindenkivel flörtölnek, akivel csak tudnak, talán azért, mert annyira hálásak, ha valaki meghallgatja őket. Ha túl sokat ittak, hajlamosak szentimentálisak lenni, ami eléggé fárasztó annak, aki józan. Ettől függetlenül az Ikrek nagyon emberiek tudnak lenni ebben a helyzetben, mert azokról az érzéseikről is beszélnek, amikről alkohol nélkül nem akarnának.

Rák – A lobbanékony
VI.22. – VII.22.
Jaj azoknak, akik egy becsiccsentett Rákba kötnek bele! Ha ők isznak, olyanok, mint a gyutacs, elég egy szikra, és meggyulladnak. Kitörnek, kiabálnak, veszekszenek. Oké, néha maguktól is rájuk jön az 5 perc, de általában hamar lenyugszanak – egészen addig békések, amíg nem jön egy újabb apróság, amitől lángra lobbannak.

Oroszlán – A táncoslábú
VII.23. – VIII.23.
Ha az Oroszlánok isznak, akkor négyökrös szekérrel sem lehet őket visszatartani attól, hogy felszántsák a parkettet. Az alkohol és a tánc keveréke ugyanis számukra valamiféle terápiával ér fel, akár az egész éjszakát át tudják bugizni. Soha nem vallanák be, hogy részegek, de nagyon jól bírják az italt, azt meg kell hagyni. Szeretik a merész játékokat, de soha nem lépnék át a határt.

Szűz – A szerencsétlen
VIII.24. – IX.23.

A Szűz kifejezetten bénácska lesz, ha sokat iszik, ezért igyekszik kerülni az ilyen helyzeteket – annyira nem szeret becsiccsenteni. Amikor azonban mégis sor kerül erre, akkor gyakran lehet bárgyú mosolygáson kapni, illetve azon, hogy feldönt valamit, nekimegy valaminek, esetleg össze-vissza hadovál egy furcsa témáról. Igazi vicces, szerethető pityókás.

Mérleg – A kontrollálatlan
IX.24. – X.23.
Amilyen kellemes és kiszámítható jelenség egy Mérleg józanul, olyan furcsa lesz ittasan. Ilyenkor aztán nem ismer határt, nyakal, mint a gödény és rengeteg kínos szituációba keveredik bele. Szerencsére soha nem bánja meg azokat a dolgokat, amiket majdnem öntudatlan állapotban csinált, ez pedig így van jól – a lényeg, hogy mindig legyen mellette valaki, aki vigyáz rá.

Skorpió – Az okos(kodó)
X.24. – XI.22.

A Skorpiókat az ital okoskodóvá teszi, mindent jobban tudnak, mindenhez hozzá akarnak szólni (és meg is teszik). Igyekeznek olyan helyzeteket teremteni, ahol képesek megvillogtatni az intelligenciájukat. És ha ez még nem lenne elég, a Skorpiók részegen igen szarkasztikussá válnak, csipkelődnek, marnak – pont, mint amikor józanok, nem igaz?

Nyilas – A spontán
XI.23. – XII.21.
A Nyilasok szerethetően spontának lesznek, ha isznak, szívesen kipróbálnak egy új játékot, bárt, bármiben benne vannak. Nagyon el tudják ilyenkor engedni magukat, ennek köszönhetően pedig könnyedén kapcsolatot teremtenek az emberekkel – főleg azokkal, akik hozzájuk hasonlóan szintén be vannak csiccsentve. Nem érdekli őket, mások mit beszélnek a hátuk mögött, csak jól érzik magukat.

Bak – Az elegáns
XII.22. – I.20.
A Bak ismeri a határait és nagyon ritkán lépi át azokat. Ha mégis becsiccsent, elegáns és klasszikus marad, figyelmes, odaadó, érdekes személyiség még részegen is. Eszébe sem jutna, hogy kárt tegyen a hírnevében, tudja, mivel tartozik a világnak, ügyel arra, hogy soha senki ne tudjon terhelő dolgokat mondani róla. Ha valaki vele megy el éjszakai bárlátogatásra, tuti, hogy nem fog kínos helyzetbe kerülni.

Vízöntő – A sírós
I.21. – II.20.

A Vízöntők érzelmes oldala könyörtelenül előjön, ha becsiccsentenek. Ilyenkor sírnak, rínak, panaszkodnak, dicsérnek, simogatnak, szóval majdnem elfolynak az érzelmektől. Szinte kikövetelik maguknak, hogy ilyenkor valaki csak rájuk figyeljen, vigasztalja, babusgassa őket – jól esik nekik, ha őszinték lehetnek, ha megnyílhatnak.

Halak – A merész
II.21. – III.20.
Amilyen visszahúzódó, álmodozó jegy a Halak, olyan merész és bátor lesz, ha ledönt egy-két pohár sört. Becsiccsentett állapotban egy országot is képes lenne meghódítani, és általában addig iszik, amíg már szinte teljesen kiüti magát. Ő az, aki mindig kész egy újabb pohár italt kérni.

Hozzászólások: