Öltözködési tanácsok alacsony, illetve magas lányoknak

Nőként picinek lenni nem különösebben hátrány, hiszen nekünk találták ki a magassarkúkat és a H&M gyerekosztályát, de néha azért mi is álmodozunk hosszú lábakról és magasabb alakról. Ha magadra ismertél, olvass tovább, mert az optikai illúziókban semmi boszorkányság nincsen, az öltözködésben mégis csodákra képesek!

OltozkodesiTippek

1. Csalj a csíkokkal!

Csíkos mintákkal ügyesen megnyújthatod az alakod, ahogy Sarah Jessica Parker csinálta ebben az emlékezetes összeállításában ? gondoltad volna, hogy Carrie nincs meg 160 cm?

2. Ha magassarkú, akkor felejtsd el a bokáig zárt darabokat!

Minél mélyebben kezdődik a cipő elejének a vonala, annál jobban nyújtja a lábat, ezért a magasan zárt cipők és a most divatos pántos szandálok sajnos nem barátai a rövid lábaknak.

3. Kerüld a középutat!

Ruhákból és szoknyákból vagy minit vagy maxit válassz, de kerüld a középutat! Az előbbi kettő nyújtja az alakot, míg a térd körül és vádli közepén végződő szabások összenyomnak.

4. Öltözz tetőtől-talpig egy színbe!

Az azonos színek párosítása most úgyis nagy divat, ráadásul az egybefüggő felület optikailag nagyobbnak tűnik, mint ha megtörnéd a színeket!

5. Vágasd le a hajad!

Bár a legtöbben arra vágyunk, hogy hosszú, derékig érő hajzuhatagunk hátradobásával csábíthassuk a férfinépet, végre egy jó hír azoknak, akiknek ez ? a genetika folytán ? nem jön össze: a hosszú haj még jobban összenyomja a rövid alakot, mert a szélességét növeli!

6. Viselj vékony övet!

A vékony övek pont arra jók, hogy a nőies derékvonalad kihangsúlyozzák, viszont nem törik meg az alakod, ezért mindig maradj ennél a verziónál!

Hozzászólások: