Női szokások, amelyektől a férfiak megőrülnek

CSAK EZT NE TEDD! Mi nők olykor taktikázunk, terveket szövünk, hogy miképpen, hogyan tudjuk elcsavarni a kiszemelt férfi fejét, pedig valójában sokkal többet árthatunk ezzel a magatartással.

th-5434f628791e8

Sírással akarjuk meghatni

A férfiak nagy része nem tud nagyon mit kezdeni azzal, ha elkezdünk sírni. Csak néznek maguk elé csöndben és arra gondolnak, hogy akkor miért vagyunk vele, ha sírunk és ez senkinek se jó. Sok férfi ilyenkor dühös és feszült lesz, felidegesíti a helyzet, mert nem látja és érzi a választ a helyzetre. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban szeretik a mosolygó nőt, mint a sírót.
Persze nem lehet folyton jó kedvünk, de ha problémánk van, igyekezzünk azt egyszerűen és érthetően, szavakba öntve a tudtukra adni.

Kritizáljuk mások előtt

Kinek ne lenne hibája? Ez viszont nem azt jelenti, hogy a barátai, főleg kollégái előtt rosszat mondjunk rá. Ha még viccesen is céloznánk valamilyen hiányosságára,inkább ne tegyük. Végzetes hibát követhetünk el vele.

Becézni a barátok előtt

Tilos! Hacsak nem szeretnénk, hogy édes kis papucsállatkának tartsák a többiek, míg ő inkább arra vágyna, hogy falkavezér oroszlánként tekintsenek rá. Sok férfi az otthonában, négy fal között sem kedveli, ha élete párja becézgeti, hiszen ő nem gyerek, hanem egy érett felnőtt férfi és szeretné, ha így is tartanák őt számon.

Az örök féltékenység

Persze, akit szeretünk féltjük is, de ne tetézzük túl! Egy egészséges féltékenységi szint még belefér, ebből még arra is következtethet, hogy mennyire fontos számodra és nem szeretnéd, ha egy másik nő lecsapná a kezéről. A lényeg, hogy ne essünk túlzásba, ne puffogjunk állandóan azon, hogy biztos más nők is tetszenek neki.

Ezek mind olyan idegesítő női szokások, amelyeket jobb, ha minél kevesebbszer vetünk be a férfinál, különben észre se vesszük és volt, nincs.

Hozzászólások: