6 mozdulat, ami azonnal leleplezi, mit érez irántad a pasi: le se tudja tagadni!

Ha tetszel a srácnak, szavak nélkül is elárulja magát.

Ha a pasi vonzódik hozzád, hiába próbálja leplezni az érzelmeit, az akaratlan testbeszéd elárulja őt. Ám ezek sokszor olyan apróságok, amiket csak a legszemfülesebbek szúrnak ki, így ha nem figyelsz oda, könnyen elkerülhetik a figyelmedet. Megmutatjuk a leggyakoribb gesztusokat, amelyeket felfedezhetsz, ha alaposan szemügyre veszed a srác viselkedését, amikor veled van!

167656_1-300x200

Ha a pasi hátrahúzza a vállait, egyenes háttal áll vagy ül, és szinte nyújtózkodik, annyira kihúzza magát, az azt jelenti, hogy próbál minél erősebbnek és férfiasabbnak látszani előtted ? vagyis imponálni neked, és felkelteni benned azt az érzetet, hogy bármikor meg tud védeni.

Ne vedd sértésnek, ha a tekintete elvándorol a szemedről beszélgetés közben! Ha időről időre lefelé mozdul a szeme, és sokszor rápillant az ajkaidra, az nem azt jelenti, hogy nem figyel: mindössze a tudatalattija fejezi ki, hogy szeretne megcsókolni.

Egyre közelebb áll hozzád a fiú beszélgetés közben? Ha a társalgás alatt apró lépésenként halad feléd, amit talán még ő maga sem vesz észre, csak amikor már nagyon közel van, az egyértelmű jele annak, hogy vonzódik hozzád.

Örökérvényű jel, hogy ha a másik leutánozza a testhelyzetedet, a mozdulataidat, és mindezt úgy teszi, hogy fogalma sincs róla, akkor erősen szimpatizál veled ? egy fiú és egy lány esetében ez arra utal, hogy tetszel a másiknak.

Ösztönös reakció, hogy ha olyat látsz, ami kedvedre való, kerekre nyílik a szemed, és felhúzod a szemöldöködet. Nincs ez másként a pasiknál sem: ha így néz rád, jó eséllyel odavan érted.

Talán nincs is egyértelműbb jele a vonzalomnak, mint az érintés. Ha a srác folyton keresi az alkalmat, hogy hozzád érjen, például finoman meglök a vállával, ráteszi a válladra a kezét, vagy kisimítja az arcodból a hajad, nem is kérdés, hogy bejössz-e neki.

Hozzászólások: