Nem normális, ha ezen kiakad a pasi! 3 dolog, amit észre sem kellene vennie

Ha a párod ezeken problémázik, az felvet néhány kérdést.

Nagyon fontos, hogy egy kapcsolatban a felek mindent őszintén meg tudjanak beszélni egymással, mert így rengeteg mindent át lehet vészelni.
szex nő és férfi ágyban (1)
Ám vannak olyan dolgok, amiket a pasinak nemhogy nem kellene megjegyeznie, de normális esetben észre sem kellene vennie. Íme.
 

Ha borostás a lábad

Bármennyire hihetetlen is ez bizonyos pasik számára, de bizony a természet rendje, hogy a nőkön is nőnek szőrszálak.Az embernek azonban nem mindig van ideje, energiája vagy egyszerűen kedve gondoskodni azok eltüntetéséről már két milliméteres borostaállapotban – ugyanúgy, ahogyan a férfiakkal is előfordul, hogy kitolják a borotválkozást egy-két nappal.
Ha a párod szóvá teszi, hogy szúr a lábad, esetleg valami csúnya megjegyzést is tesz arra vonatkozóan, hogy elhanyagolod magad, nagy valószínűséggel ő is azon srácok körébe tartozik, aki többet vár el a barátnőjétől, mint saját magától, ez pedig idővel sajnos nem csak a külső tulajdonságokban nyilvánul majd meg.

Ha felszedtél pár kilót

Mindenkivel előfordul, hogy életének olyan periódusába érkezik, ahol valamilyen okok miatt változik az alakja – vagy lead, vagy felszed néhány kilót. Persze a drasztikus súlyváltozás mindenképpen figyelmeztető jellegű, és kivizsgálást igényel, de két-három kiló időnként belefér, a legtöbb ember súlya ennyit ingadozik.
Ha lett egy kis pocakod, vagy jobban feszül a hátsódon a farmer, az még nem a világvége – ám ha a barátod annak érzi, és ezt nem mulasztja el közölni, akkor nem biztos, hogy ő az, akivel lenned kell. Arról nem beszélve, hogy feltehetően a pasi alatt sem mutat mindig ugyanannyit a mérleg.

Ha nem vagy kifestve

A fiúk nagy része nem tulajdonít különösebb jelentőséget annak, hogy egy lány ki van-e sminkelve, vagy sem – sőt, nagy részük észre sem veszi a különbséget, legfeljebb akkor, ha erősen fested magad. Ám ha a párodnak nem tetszik, hogy natúr külsővel lépsz utcára, és arra kér, hogy turbózd fel a megjelenésedet, mielőtt mentek valahová, az gyanakvásra ad okot, hogy nem az igazi arcod tetszett meg neki.
Hozzászólások: