Már nem tudom magamban tartani! Megtudhatja a férjem valaha, hogy nem a saját fiát neveli?

Nem tudja, hogy a fiú nem az övé…

Rettegek attól, hogy valamikor kiderül. Mégsincs erőm bevallani neki a valóságot: valószínűleg más gyermekét neveli föl a saját fiaként. Korán lettünk szülők, de sosem bántuk, örültünk a korai gyermekáldásnak. Ma már tizenkilenc éves, egyetemista, a tanárai szerint ragyogó tehetség.

A férjem imádja, olyannyira, hogy fel se tűnik neki: nem hasonlít rá cseppet sem. Gyuri, a párom alacsony, fekete hajú, korán kopaszodni kezdett. Bencénk pedig magas, vékony és hullámos szőke hajjal vadítja a lányokat. Akárcsak az igazi apja. Akit nem láttam azóta, hogy összejöttünk és összehoztuk a kisfiamat.

Azon a nyáron már gyűrűs menyasszonya voltam Gyurinak. A szüleim elég szigorúan fogtak, de mivel betöltöttem a tizennyolcat, elengedtek a vőlegényemmel és a baráti körével sátorozni. Csodálatos nyaralás volt, vagyis inkább végtelen bulizás. Rengeteg fiatal, mindenki hozta a haverját, és a haverja haverját. Egyik este kiszúrtam egy nagyon jóképű srácot. Észrevettem, hogy ő is bámul. Sose csaltam meg Gyurit (azóta se egyébként), de az a fiú tetszett, nagyon tetszett. Mindenki rengeteget ivott, táncoltunk, pucéran fürödtünk, tisztára hippihangulat volt. Mikor elálmosodtam, bebújtam a sátorba. Gyuri valahol a fűben hortyogott a parton, jó messze tőlem. Egyszer csak bemászott mellém valaki. Azt hittem Gyuri az. Simogatni kezdett, és én még mindig nem jöttem rá, hogy nem ő. Csak amikor megcsókolt, akkor jöttem rá, hogy a szép szőke fiúval fonódik össze a testem. Akkor már nem volt erőm tiltakozni.

Gyors és nagyon heves volt az együttlét. Mire észbe kaptam, már ott sem volt a fiú. Másnap reggel sem tudtam biztosan, nem álmodtam-e, ami történt. Ráadásul arra ébredtem, hogy Gyuri csókolgat. Össze is bújtunk, így amikor később kiderült, hogy terhes vagyok, reménykedhettem abban, hogy ő a magzat apja. A szép szőke srác felszívódott reggelre, azóta se tudom, ki ő és hol él. Igaz, nem is kérdezősködtem utána. Nagyon sajnálom, hogy becsaptam a férjemet. Szeretem őt, és minden erőmmel azon vagyok, hogy boldoggá tegyem. Ha megtudná, hogy Bence nem az ő fia, belehalna.

Hozzászólások: