Ma lettek 1 évesek az 5-ös ikrek, akiknek édesanyjuk üzeneténél őszintébbet még nem olvastunk! ❤

Mindannyian tudjuk,hogy a gyermekvállalás gyönyörű,nemes,de egyben végtelenül felelősségteljes feladat! Ma ünneplik 1 éves születésnapjukat az 5-ös ikrek, akiknek édesanyja a következőt üzeni minden szülőnek.

Minden szava átgondolt és szívből jövő: “Kedves anyukák és apukák! Végtelenül megharcoltunk ezért az 5 csöppségért. Hálásak vagyunk a Teremtőnek értük! Amikor feladatként kaptuk,hogy szülei lehetünk a drágáknak,szembesültünk az igazsággal. A gyermekvállalás nemes feladat,tele gyönyörűséggel! Ez így igaz,de azt is tudjuk,hogy az út tele van buktatókkal. A nap 24 órájában készenléti állapotban kell lennünk. Rengeteg lemondás,alázat kell ehhez a feladathoz! Azt üzenem minden szülőnek,csak akkor vállalja ezt a feladatot, ha teljes mértékben letisztázta magában,le tud mondani bármiről az életében, hisz a szülői szerep igen is nem fenékig teljes!!

Vállaljuk el, hogy a gyönyörűség mellett egy ÉLETRE szóló önfeláldozást és alázatot igényel! Köszönjük a sorsnak, hogy megtisztelt bizalmával,amiért 5 KINCSET adott a kezünkbe! Ígérjük a Teremtőnek maximálisan helyt fogunk állni,amíg csak élünk! Kívánjuk embertársainknak,éljenek át ilyen GYÖNYÖRŰSÉGET!” Ha szívből jövőnek véled az üzenetet, kérünk oszd meg ismerőseiddel is!

Hozzászólások: