Hiába takargatod… Testformád elárulja, milyen vagy az ágyban

Kicsi vagy nagy mell, karcsú vagy telt idomok? Gondoltad volna, hogy nem csak esztétikai következtetéseket vonhatsz le róluk. Vagy a te testedről mások.

A mell és a popsi mérete alapján a kutatók megmondják, milyen előjátékkal és kényeztetéssel lehet a csúcsra juttatni téged! Teszteld le, mire jutottak veled kapcsolatban.

A kiss mellnek is megvannak az előnyei

Felmérések szerint a kis mell körülbelül 24%-kal érzékenyebb a nagyobbaknál, ezért a teltebb formákat intenzívebben kell kényeztetni. Egy felmérés szerint a hormoningadozás miatt teltebbé vált mellekért – különösen a menstruációs ciklus közepén, peteéréskor – egészen odavannak a srácok, és a kényeztetés minden formáját szeretik kipróbálni ezen a testrészen.

Kicsi, de erős

A kutatók a kisebb mellű lányoknak azt javasolják, hogy a pasitól extra hosszú, a melleidre összpontosító előjátékot kérjenek. Ugyanis a kis méret gyakran együtt jár az extra érzékenységgel, és már egy kis inger is hatalmas gyönyört hozha – írja a Cosmopolitan. Sőt, a mellbimbók kényeztetése szerintük a kis méret miatt akár orgazmushoz is vezethet!

Ez a csípő a legnyerőbb

Sok jót ígér a szakemberek szerint, ha a derék-csípő méreted 0,7 arányú (ezt úgy kapod, hogy a derekad méretét elosztod a csípődével!) Szerintük ugyanis ez a legvonzóbb arány, ami azt sejteti, hogy termékeny lány vagy, és imádod az ágyjeleneteket!

Karcsú lánnyal bátrabbak a férfiak

A fentiekkel szemben kissé ellentmondásos dolgot állít egy felmérés, ami szerint a srácok valami oknál fogva sokkal jobban érzik magukat az ágyban, bátrabbak és kíváncsiabbak egy vékonyabb testalkatú partnerrel.

Vadító telt idomok

A Leeds Egyetem tanulmánya szerint, ha teltebb alkatú vagy és nem fúj el az első szél, azt mutatja, hogy nyitott vagy az ágyban és szeretsz új dolgokat kipróbálni. Szívesen mutatod meg a bájaidat is, és ezzel teljesen megvadítod a pasidat.

Hozzászólások: