FOGYJ A FE­NÉK­FOR­MÁD SZE­RINT!

Fe­ne­ked mé­rete sokat el­árul ál­ta­lá­nos kon­dí­ci­ód­ról és egész­ségi ál­la­po­tod­ról. For­mája vi­szont azt mu­tatja meg, hol rej­tőz­nek a zsír­tar­ta­lé­kok a tes­te­den, és hogy a fö­lös­leg­től mi­ként sza­ba­dul­hatsz meg a leg­ha­té­ko­nyab­ban.

SZÖGLETES FENÉK

A szögletes fenékforma sok mindent jelenhet. Lehet, hogy van egy kis úszógumid, de az is lehetséges, hogy sportolsz, de a farizmod nem valami erős. Az úszógumikat a törzs erősítésével, a farizmokat kemény guggolásokkal és lábemelésekkel hozhatod formába.

KEREK POPSI

A kerek fenék bár némi zsírtartalékról a farizmok teteje felé ez is árulkodik. De ha ilyen a feneked, akkor valószínűleg jó formában vagy a fenékgyakorlatokkal, vagyis azt a keveset is hamar eltünteted.

SZÍV ALAKÚ FENÉKVONAL

Ez a fenékforma lent a legszélesebb, és a derék felé elkeskenyedik. Ez azonban azt jelenti, hogy van egy kis zsír a felső combjaidon. Akiknek ilyen a fenekük, az idő múlásával könnyen leadják innen a kilókat, de ha nem vigyáznak, akkor az könnyen a derekukra vándorol, úgyhogy számukra a legjobb még fiatalon erősíteni a combot

V ALAKÚ FENÉK

Az alul keskenyedő fenék az idősödő nők jellegzetes popsiformája. A kor és az ösztrogéntermelés csökkenése miatt a zsír ugyanis a test más részeire vándorol. Ám a hasi zsírlerakódások nagyon egészségtelenek, így szabadulj meg tőle minél gyorsabban kardióval és hasizomgyakorlatokkal.

Hozzászólások: