A feleség és a szerető

Két fajta nő, akik a párkapcsolatokat mozgatják. Úgy látszik egyik nincs a másik nélkül, sőt néha az egyik megléte következtében jön a másik. A férfinak mindkettőre szüksége van, mindkettőtől mást vár el. Mindkettő fontos szerepet tölt be az életében.

A feleség, a menedék, a biztos pont, a család. Ő a tűzhely őrzője, a lelki társ, akivel az életed hátralévő részét le kívánod élni. Vele kapcsol össze a sok közös élmény, nyaralás, a gyerekek, a házfelújítás. Vele osztozol a napi gondokon, rá áldozod a munkád gyümölcsét, vele örülsz a közös és egyéni sikereknek és vele együtt osztozol azokban a fájdalmakban, amivel az élet jár. A jó feleség gondoskodik rólad, nemcsak a háztartást vezeti, de támaszt nyújt, ha elbizonytalanodtál valamiben. A jó feleség figyeli a fizikai és mentális állapotodat és figyelmeztet, ha kezded elengedni magad, ha gyorsabban épülsz le szellemileg és fizikailag, mint az a korodból következne. A feleség nem akar osztozni rajtad más nővel és érzelmileg nem is fog. Az asszony az, aki engedi, hogy kényeztesd és gondoskodjál testi és lelki szükségleteiről, és aki ezért felnéz rád. A jó felség, ismerve a hazai statisztikákat, van veled életed utolsó óráiban is, majd pedig gondoskodik az általad itt hagyott utódaidról.

titkarno-538x280

A szerető olyan, mint a hurrikán, gyorsan jön, minden feldúl, majd gyorsan távozik. Ő az, aki felforgatja kényelmes életed állóvizét, aki újra szerelmes, vad hímet csinál belőled, aki mellett igazi ős férfinak érzed magad. A szeretővel tapasztalod meg azt a vad szexualitást hétről-hétre, amit a feleségeddel éreztél kapcsolatotok kezdetén, de valahol elveszett a pelenkázások és a túlórák között. A szerető mellett lehetsz újra fiatal és szertelen kamasz, a szerető mellett nem kell a felelősségteljes családfő szerepet játszani. A szeretővel próbálhatsz ki olyan szex praktikákat, amit otthon nem mersz előhozni. A szerető mindig gátlástalanabb, mint a feleséged. Ő, bár osztozik rajtad a feleségeddel, egy másik embert ismer meg benned, mint a feleséged. A fentiekből következően a szerető az, akivel nem fogsz soha elkényelmesedett kapcsolatba kerülni, mert egyikőtök szakítani fog mielőtt ez bekövetkezne. A szerető, ha okos, nem törekszik a feleség státuszára, ha mégis akkor jön a következő. A szerető az epizód, aki után boldogan térsz vissza az unalmas kispolgári életed kulisszái közé.

A lényeg, hogy ez a két fajta soha ne találkozzon egymással.

Hozzászólások: