A kismama Hürrem visszatér a Szulejmán sorozatba

A Hürremet alakító színésznő, Meryem Uzerli tavaly májusban hagyta ott a sorozatot, de nemsokára visszatér a produkcióba, hogy részt vegyen az utolsó részekben.

a-kismama-hurrem-visszater-a-szulejman-sorozatba

A török lapok számoltak be arról, hogy a minap Timur Savci,a sorozat producere személyesen repült Berlinbe tárgyalni Meryemmel, mert az alkotók szeretnék pár rész erejéig visszacsábítani a szép színésznőt. Ugyanis nemsokára elkezdik forgatni a sikersorozat utolsó részeit, ebben szánnak szerepet a régi Hürremnek.

A tervek szerint a szultána mint emlékkép fog megjelenni Szulejmán álmaiban, és a haláláig kísérteni fogja. Meryem állítólag megbeszélést folytatott Vahide Percinnel, aki jelenleg játssza az idős Hürremet, hogy nincs-e ez ellen kifogása, nem szeretné, ha bonyodalmakat okozna, sem azt, ha a szereplése miatt utódja sértődöttséget érezne. Miután Vahide igent mondott, és biztosította Meryemet arról, hogy ez nem okoz neki gondot, a hírek szerint rábólintott a producerek ajánlatára.

Meryemnek április 15-20 között kell forgatnia Isztambulban, az újdonsült anyuka várhatóan napokon belül megérkezik Törökországba lányával és édesanyjával, aki vigyázni fog a kicsire, míg a színésznő forgat. A produkció még nem erősítette meg, de nem is cáfolta a lapok információit, azt a módszert politikusok, hírességek, cégek akkor szokták alkalmazni, ha a róluk szóló hír igaz, de egyelőre nem akarnak beszélni róla.

Hozzászólások: