Fehér gyereke született egy afro-amerikai nőnek! ? videó

Egy afro-amerikai nő fehér kisbabát szült Nagy-Britanniában, ami rendkívüli ritka esetnek számít. Azaz egymillió esetből egyszer fordul elő, akkor is, ha az apa fehér bőrű.

A 32 éves Catherine Howarth először azt hitte, hogy elcserélték a babát, mikor meglátta hogy a kis Jonah fehér. De rajta kívül még a szülésznő is ledöbbent a történteken.

 

Catherine-Howarth-MAIN

-?A szülésznő rám nézett, aztán a kisbabámra, majd megint rám, és nem akart hinni a szemének? ? mesélte a boldog anyuka.

A nő és férje, Richard mindenképpen szeretnének még kisbabát. Az orvosok viszont elmondták, hogy szinte nulla az esélye, hogy újra fehér lesz.

Catherine-Howarth

Nem számít a bőre színe. Jonah egészséges, boldog baba, és egyedül ez számít ? mondta Richard Howarth.

Eddig két hasonló esetet jegyeztek fel az Egyesült Államokban. 2005-ben egy vegyes bőrszínű párnak ikerlányai születtek, akik közül az egyik fehér, a másik fekete bőrű volt.

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1uIdeiO” standard=”http://www.youtube.com/v/DXEnhllNSAk?fs=1″ vars=”ytid=DXEnhllNSAk&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8365″ /]

Hozzászólások:

2 thoughts on “Fehér gyereke született egy afro-amerikai nőnek! ? videó”

Comments are closed.