EZT AZ 5 NÖVÉNYT SZEREZD BE A HÁLÓSZOBÁDBA, ÉS MEGLEPŐ DOLOGBAN LESZ RÉSZED!

A ROSSZ ALVÁS MANAPSÁG MÁR-MÁR NÉPBETEGSÉGNEK SZÁMÍT. SZINTE NINCS OLYAN EMBER A KÖRNYEZETÜNKBEN, AKI NE PANASZKODNA, HOGY ÁLMATLANUL TÖLTI AZ ÉJSZAKÁKAT. FELEJTSÜK EL A NYUGTATÓKAT, ÉS ALTATÓKAT, SZEREZZÜNK BE EGY MEGFELELŐ SZOBANÖVÉNYT.

1. JÁZMIN

  • ez az egzotikus növény nem csak jó illatú, hanem nagyon jó, és nyugtató hatással van az alvásra is. Csökkenti a stresszt, és a szorongást, javítja az alvás minőségét, és nem okoz kábultságot, levertséget másnapra. Stresszoldó hatása van annak is, ha szagolgatjuk a jázmin. Szerezzünk be jázmin illóolajat.

2. LEVENDULA

  • a levendula illóolaj, de maga a növény is rendelkezik azzal a hatással, hogy nyugtatja a megfáradt szervezetet. Ellazítja a testet és a lelket egyaránt. Ezt egészen biztosan mindenki tudja, aki sétált már levendulamezőn. Tegyünk a szobába egy-két cserép levendulát, vagy cseppentsünk a párnánkra levendula illóolajat. Csökkenti a szorongást, a stresszt, lassítja a szapora szívverést, javítja az agyműködést, de jót tesz a sírós csecsemőknek is.

8c6b009137346219eda1beef0f7d1ceb

3. ANYÓSNYELV

  • kecses sárgás-zöldes leveleivel jól illeszkedik bármilyen stílusú lakásba. További előnye, hogy tisztán tartja a szoba levegőjét, mivel oxigént bocsát ki. Segít elkerülni a szemirritációt, a légzési problémákat, és enyhíti a fejfájást.

4. ANGOL BOROSTYÁN

  • nagyon jól néz ki, könnyen termeszthető. Tisztítja a szoba levegőjét, és 94%-ban semlegesíti a penészt. Ajánlott azoknak beszerezni, akik valamilyen allergiában szenvednek. Azonban vigyázzunk, mert mérgező, így, ha kisgyerekünk, vagy háziállatunk van, válasszunk egy másik növényt, vagy tegyük olyan helyre, ahol nem elérhető.

5. ALOE VERA

  • a halhatatlanság növényeként is emlegetett szobanövény azon túl, hogy számtalan gyógyító hatással rendelkezik, képes megtisztítani a szoba levegőjét is. Így biztosítja a nyugodt alvást.

Hozzászólások: