Csupán két dolog szükséges a vastagbél méregtelenítéséhez

Sok betegség megelőzhető lenne, ha időben távoznának a belekben lerakódó méreganyagok és paraziták. Nézzük, hogyan méregteleníthetjük leghatékonyabban a méreganyagok legfőbb tárházát, a vastagbelet.

A test reakciójából könnyen észrevehetjük, ha a méreganyag felhalmozódott a szervezetünkben. A székrekedés, hallás- és látászavar, kóros soványság, elhízott állapot, máj- vagy vesebetegségek – mind azt jelzik, hogy meg kellenes szabadulni minél hamarabb a felhalmozódott toxinoktól.

Íme a legjobb módszer a vastagbél méregtelenítésére!

14520577290510_24490814410199_db

Három héten keresztül együnk meg naponta 1-3 evőkanál lenmagot. Hatékonyan eltávolítja a méreganyagokat és a belekben élősködő parazitákat. Rendszeresen ajánlott a lenből készült liszt használata, hiszen nem csak tisztítja a szervezetet, hanem a koleszterinszintet is csökkenti.

Ha a következő kúrát betartjuk, garantáltan sokkal egészségesebbek leszünk. Csupán lenmag lisztre és kefirre lesz szükségünk. Három héten keresztül a reggelit az alábbi módszer szerint helyettesítsünk lenmag őrleménnyel.

1. hét: 1 teáskánál lenmag őrlemény (liszt), 100 ml kefir

2. hét: 2 teáskanál lenmag őrlemény, 100 ml kefir

3. hét: 3 teáskanál lenmag őrlemény, 150 ml kefir

Fontos, hogy a lenmag kúra ideje alatt a megszokottnál is több vizet igyunk, csak így hatásos. Évente több alkalommal elvégezhetjük ezt a méregtelenítési kúrát.

Hozzászólások: