Csak ezeket az ételeket kell elhagynod, ha lapos hasat akarsz

Mindenki azt akarja, hogy jó alakja legyen, és lapos hasa A nyár közeledik, és persze mindenki fél a bikiniszezontól.
Ne aggódj, mondunk néhány titkot, ha szexi testet akarsz.

81887_Avoid-These-Foods-if-You-Want-to-Have-a-Flat-Stomach

A legfontosabb dolog, amit tudnod kell, hogy sok-sok vizet kell inni. A szervezetnek szüksége van a hidratálásra,, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól.

 

Ezeket az ételeket kerüld:

Erős fűszerek

 

A csípős fűszerek irritálják a beleket és a gyomrot, és bár van zsírégető hatásuk, megbosszulják magukat a szervezetben, puffadás és savas reflux formájában.

 

Tej

 

A tejet kerülni kell, mert erősen felfúj. Igyál több joghurtot vagy egyél sajtot helyette.

 

 

A sóbeviteltől kiszáradhat a test, mivel a só nátriumot tartalmaz, ami a legnagyobb vízmegkötő. Próbáld meg kerülni a sót, amennyire csak lehet, vagy legalábbis csökkenteni a bevitt mennyiséget.

 

Szénhidrát

 

A kenyér és a tészta is felfújják a gyomrot és ettől az  még nagyobbnak tűnik. Próbáld meg kiküszöbölni a szénhidrátot és többet fehérjét enni helyette.

 

Gyümölcs

 

Mindenki tudja, hogy a gyümölcs rendkívül egészséges, és pótolhatatlan. Azonban van olyan dolog, hogy túl sok gyümölcs. Próbálj enni kevés almát és a körtét a szokásos mennyiségben, nem túl sokat.

 

Csökkentsd a kávé, cukor és feldolgozott élelmiszer-bevitelt, mert mindannyian tudjuk, hogy egészségtelenek vannak. Kiküszöbölve őket a diéta lesz akkor a helyes úton a sikerhez.
Hozzászólások:

4 thoughts on “Csak ezeket az ételeket kell elhagynod, ha lapos hasat akarsz”

Comments are closed.