Amikor 17 elsiratott élet után megtörténik a csoda, szívszorító történet!

Móni és férje még ma is alig tudja elhinni: 17 meg nem született baba után megérkezett az életükbe kislányuk, Szofi. Történetüket Hadas Kriszta és stábja a Jön a baba első évadában mutatta be.
A 42 éves Móni két nagyfiú édesanyjaként túl volt két váláson is, amikor találkozott jelenlegi férjével, Ferivel. Feri korábban még sosem élte át az apaság érzését, vágyott gyermekre, de el tudta volna fogadni, ha Móni nem szül többet. Bár Móni félt, hogy úgy járhat, ahogy az előző kapcsolataiban, és megint egyedül marad gyermekeivel, ám mivel nagyon szereti Ferit, és határtalan bizalom alakult ki közöttük, úgy döntöttek, mégiscsak megpróbálják összehozni a közös babát.

csoda

Mivel ekkor már mindketten túl voltak a negyvenen, rögtön orvosi segítséget vettek igénybe. Az igazi megpróbáltatások pedig csak ezután következtek. Két év alatt 17 embrió beültetésén és elveszítésén voltak túl. Arra a két évre Móni úgy emlékszik vissza, hogy csupa megpróbáltatás volt, tele sírással. Mégsem akarták feladni, ezért mindig jött egy újabb és újabb beültetés, míg végül próbálkozásaikat siker koronázta. ?Elvégeztem munka közben egy terhességi gyorstesztet, ami pozitív lett! Istenem, azt nem lehet elmondani, hogy mit éreztem! Sokkot kaptam! Legalább száz sikertelen teszt után, a kezemben tartottam a pozitív tesztet, képtelen voltam felfogni! Masnit kötöttem rá, és este a párom kezébe adtam.?

Móni programozott császárra volt kiírva, csakhogy a pici lány, Szofi már nagyon ki akart jönni édesanya pocakjából. Móni szédült, fájásokat érzett, és amikor a Semmelweis Egyetem I-es Női Klinikáján megvizsgálták, kiderült, hogy a szülés bizony hamarabb beindult. A kisasszony 52 centiméteresen és 3,5 kilogrammosan, tökéletesen egészségesen jött a világra. A születés pillanatában az egész család együtt sírt, a kis Szofi a meglepettségtől, hogy egy új életbe csöppent bele, Móni és Feri pedig attól a leírhatatlan boldogságtól, amit kislányuk láttán éreztek. A meghatottságtól az újdonsült kismama csupán ennyit volt képes kimondani: ?Most már tényleg van kislányunk!?

Hozzászólások: