4 csillagjegy, akiknek a szerelem kódolva van a sorsukban. Te is köztük vagy?

A világon a legnagyobb öröm, mikor azt érezzük, hogy szeretünk, és szeretve vagyunk. A szeretet a legnagyobb erő az Univerzumban, amely energiával tölt fel és a legsötétebb pillanatokban is reményt ébreszt az emberben.

Most következzenek azok a csillagjegyek, amelyek nem hajlandóak lemondani a szeretet, a szerelem erejéről.

Rák

A Rák csillagjegyű emberek híresek arról, hogy szeretetük, odaadásuk határtalan. Azonban ha szerelmi csalódás éri, az szörnyen rosszul érinti őket. Ilyenkor megállás nélkül sírnak, éjszakánként nem alszanak, lefogynak, sok rossz gondolat jut eszükbe. Ennek ellenére a szeretetben, szerelemben vetett hitük megingathatatlan. Ők érzelmi emberek, azt is mondhatnánk, hogy a szerelem, szeretet rabjai, függőségben szenvednek ezen érzelmektől.

Skorpió

Nagyon képesek szeretni, akiknek csillagjegyük a Skorpió. Mindent odaadnak a lelkükből, a szívükből a szeretett embernek, megosztva vele a legféltettebb titkaikat, vágyaikat. Ha szerelmesek, vagy szeretnek valakit, akkor olykor képesek megszállottá is válni, és a végsőkig harcolni a szerelemért, bármennyi sérülést is szenvedtek.

Ikrek

Ezek az emberek egyszerűen nem tudnak pár, szerelem, szeretet nélkül élni. Ha egyedül vannak, az a legszörnyűbb időszak az Ikrek életében, nagyobb büntetést nem is lehet elképzelni számukra. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek örök hűségesek maradnak, nem, ők a szerelemért élnek. Az Ikrek férfiak szeretnek hódítani, az Ikrek nők pedig imádnak új dolgokat felfedezni. Számukra a szerelem az élet sava-borsa. Azok az Ikrek, akik még nem találtak rá a szerelemre, 2018-ban nagy lesz az esélyük erre.

Halak

A Halak hisznek a szerelemben, a szeretetben, a kötődésben. Sok mindent képesek feláldozni azért az emberért, akit szeretnek. Imádják párjukkal tölteni az idejüket, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott életre vágynak, amelyből a szerelem sem hiányozhat. Ők a szerelem energiájából táplálkoznak. Ha megromlik a kapcsolatuk, igyekeznek megjavítani azt, nem pedig kidobni.

Hozzászólások: