20 tanács, mire készülj ha egy dögös tanárnővel randizol?!

Ötödikes korodban még biztosan nem gondoltad volna, hogy épp egy tanárnő dobogtatja meg a szívedet? Ha viszont most ? amikor már okosabb vagy, mint egy ötödikes ? mégis így áll a helyzet, segítünk, hogy el tudj igazodni a bimbózó kapcsolat útvesztőiben!

Spectacles

1. A tanárnő szinte mindig korán kel, úgyhogy kicsi az esélye annak, hogy hétköznap csíped fel egy buliban.

2. Ha mindenesetre beszédbe elegyedtek ? valószínűleg szombat este egy szórakozóhelyen ?, elképesztő sztorikkal fog szórakoztatni téged. A gyerekek, a szülők, a kollégák és az új szabályok szürreális mivoltja tutira többször is hangos hahotára kényszerít majd.

3. Azért ne nagyon feszegesd a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot, Hoffmann Rózsát vagy a nemzeti alaptantervet, ha nem akarsz egy kétórás nagymonológot végighallgatni egy sor dologról, amelynek azelőtt a létezéséről sem tudtál.

4. Ha fesztiválozni mentek, sosem ütheti ki magát szíved hölgye, mert benne van a pakliban, hogy összefut a tanítványaival?

5. Persze, ha a diákok meglátnak téged, tutira elindul a pletyka, hogy ki lehetsz, és hol tart a kapcsolatotok. Ez egy kicsit olyan, mintha celeb volnál, akit követnek a paprazzók?

6. Óriási előny, hogy meglehetősen könnyű egy tanárnőt megajándékozni: szeretik a színes filceket, a matricákat, a csillámtollakat, hiszen ezeket a ?praxisuk? során később bármikor fel tudják használni.

7. A többségük imádja a listákat: kipipálja a már elvégzett feladatokat, és nyíllal jelöli az ok-okozati összefüggéseket. kihívó nem?

8. Kávézni imádnak, így aztán ez még egy biztos pont, amelyen keresztül közelebb kerülhetsz a szívükhöz.

9. Ha szorosabbra fűződik a viszonyotok, jó, ha előre tudod: a munkájuk sosem maradhat az iskola falai között, nagy valószínűséggel haza fogják hozni. Nem csak a javításra váró dolgozatokat, hanem bizony a stresszt is.

10. Egy idő után már ismerni fogod a tanítványok háttértörténetét is, és azon kapod magadat, hogy érdeklődsz, mi van a kis Verával vagy a rosszcsont Zsoltival.

11. Sokat segít, ha felajánlod, hogy segítesz kijavítani a házi feladat halmokat. Szíved tanárnője valószínűleg piros ponttal jutalmazza meg az igyekezetedet.

12. Hmm, bizony kijavítja a te helyesírási és nyelvtani hibáidat is, erre készülj fel. Egyszerűen nem tudja megállni, hiszen egész nap ezt csinálja?

13. Noha dolgozatot javítani elég unalmas dolog, óriási előnyük, hogy azt az órát a pedagógusnak nem kellett végigbeszélnie? Valamit valamiért.

14. Benne van a pakliban, hogy hétvégenként megnéztek pár népszerű tinisorozatot ? a High School Musicalt vagy a Violettát ? mert a tanítványok is ezen nőnek fel, és hát? képben kell lenni valamennyire.

15. Van más gyerekesnek tűnő dolog is a tarsolyban: a tanárnők többsége szívesen vásárol plüssfigurát arra hivatkozván, hogy így teszi barátságosabbá a tanári asztalt vagy az osztálytermet. Nem baj, legalább te is kedveskedhetsz a csajnak ilyesmivel, jól fog jönni tutira?

go go girl

16. Van, hogy a tinik által gyakran használt szavakat és kifejezéseket átveszi a tisztelt osztályfőnök is: köszcsi, kúl, necces, überbrutál? egy idő után ezeket te is ösztönösen használni fogod, hiába múltál el harminc.

17. Ja, hogy ez most mi? Csak egy kis gyorsragasztó, ami a gatyára száradt. Nem nagy ügy.

18. Hát igen, muszáj rendszeresen fodrászhoz és kozmetikushoz járni, meg új ruhákat vásárolni, elvégre egy tanár mégse jelenhet meg elhanyagoltan és topisan az iskolában!

19. Ha panaszkodik is néha a fáradt tanárnő a munkájával kapcsolatban, hallgasd meg türelemmel. Sok-sok stresszt él át mindennap, rengeteget dolgozik, és ha veled osztja meg ezeket a gondokat, az jó jel: megbízik benned!

20. Ha egy gyenge pillanatodban felvezeted, hogy könnyű neki, ott az egész nyári szünet, amikor pihenhet? készülj fel rá, hogy oltári patáliát fog csapni!

Hozzászólások: