TITKOS HÁZI KENŐCS RECEPTJE, AMI CSODÁLATOSAN ELTÜNTETI AZ ÖREGSÉGI ÉS PIGMENTFOLTOKAT

AHOGY TELIK-MÚLIK FÖLÖTTÜNK AZ IDŐ, A KEZEINK SEM LESZNEK FIATALABBAK. SŐT, AKAD OLYAN IS, AKINÉL AZ ÖREGEDÉS ELSŐ JELEI A KÉZFEJÉN JELENTKEZNEK. LEHET FIATALOS, JÓL ÖLTÖZÖTT, A KEZEI ÚGY IS ÁRULKODNAK. TEGYÜNK ELLENE, HOGY A KEZEINK “MEGÖREGEDJENEK”.

Az alábbi, házilag kevert, természetes összetevőket tartalmazó kenőcs csodákra képes. Nem csak az életkor, de a sok napozás, az időjárás viszontagságai, és a vegyszere, tisztítószerek is ellenségeink lehetnek. A bőr kiszárad, eveszíti rugalmasságát, berepedezik, és hamarosan megjelennek az első ráncok. A ráncos kézre tökéletes megoldást jelenthet az alábbi csodaszer. Ezenkívül azonban érdemes minél több folyadékot fogyasztani, hiszen nem csak kívülről, hanem belülről is ápolnunk kell a szervezetünk. Legalább napi két liter tiszta vizet fogyasszunk el, rendszeresen két héten keresztül, és látni fogjuk, hogy bőrünk állapota máris javulni fog.

A következő kenőcsöt nagyon egyszerű elkészíteni, keverjük ki, és cseréljük le a vegyi anyagokkal teli, csodákat ígérő kencéinket.

  1. Forraljunk fel 1 liter vizet, oldjunk fel benne két evőkanál sót, és, mikor annyira kihűlt áztassuk benne kezeinket, tíz percig.

  2. Ezután itassuk szárazra a kezeinket, és kenjük be a következő krémmel.

  3. Krém elkészítése: keverjünk el 1 tojássárgát, 1 evőkanál mézet, és 1 evőkanál olívaolajat. Nagyon jól dogozzunk össze a hozzávalókat, és alaposan kenjük be a zsíros masszával a kezünk. A körmeinkre is fektessünk hangsúlyt, hiszen őket is megviselik a külső ártalmas hatások.

  4. Húsz percig pihentessük a kezünk, ne érjünk semmihez. Esetleg finom masszázst végezhetünk ez idő alatt egyik kezünkkel a másikon.

  5. Húsz perc után alaposan mossuk le a kezünk meleg vízzel.

4-5 nap rendszeres alkalmazás után bőrünk sima, rugalmas, és ránctalan lesz.

Hozzászólások: