Nélkülözhetetlen női ruhadarabok !

Sok nő számára a reggeli öltözködés egyet jelent a ?nincs mit felvennem? sóhajtozással, amely ruháik hosszas bámulását kíséri.

Nem kell, hogy mindez így legyen, hiszen egy semleges darabot is remekül lehet párosítani egy divatos felsővel valamint kiegészítőkkel, melyek egyéniséget csempésznek külsőnkbe.

Bármilyen alkalomra stílusosan fel lehet öltözni idegeskedés nélkül. Íme néhány tipp a kivitelezéshez.

as

1.Farmernadrág

Hétköznapokon viseljük egyszerű pólóval és balerina,- vagy sportcipővel, ha pedig csinosabbra szeretnénk venni a figurát, akkor párosítsuk egy blúzzal vagy csillogó felsővel és csatos szandállal.Egy sötét színű változat sokáig hálás darab lesz, és mindenképp megéri megtalálni a számunkra tökéletes fazont és méretet. Rengeteg farmer közül válogathatunka szűkített fazontól a csípőnadrágig, de a trapéz is újra divatjátéli. A stretch anyagból készült farmerek megőrzik formájukat és nem nyúlnak ki a térdünknél, vagy a fenekünkön.

2. Fekete blézer

Akár az egész ruhatárunkat köré építhetjük.  Viselhetjük elegáns ruhákhoz, de kombinálhatjuk farmerral, vagy szoknyával is.A határ a csillagos ég, mindösszeegy a lényeg, hogy a ruhadarabok passzoljanak egymáshoz. Találjuk meg a testalkatunkhoz legjobban illő, klasszikus stílust. Mellőzzük a divatból kiment válltöméseket és a peplum ruhákat. Válasszuk a csípőig érő, valamint derékban szűkített fazonokat, melyek segítségével kihangsúlyozhatjuk testünk középső részét. Keressük az elegáns anyagból, például bársonyból készült blézereket, vagy a játékosság kedvéért egészítsük ki az összképet kitűzőkkel és  brossokkal.

3.Fehér póló

A fehér póló egy olyan alapdarab, amelyet szinte mindennel lehet kombinálni. Viseljük bátran farmerral, vagy fekete színű nadrággal, egy hangsúlyos nyaklánccal vagy színes sállal, illetve lábunkon egy platformos magassarkúval.  Rugalmas, pamutból készült verziót válasszunk és ügyeljünk a nyakkivágásra is! A mélyen dekoltált, valamint a V kivágású pólók szinte megnyitják az arcot és bármely viseletbe egy kis pimaszságot csempésznek.

4.Fekete nadrág

Egy megfelelő méretű, minőségi anyagból készült fekete nadrág szerves részét kell hogy képezze minden ruhatárnak. Kombinálható egy csíkos blúzzalvalamint egy blézerrel a munkához, este pedig egy csillogó toppal és magassarkúval válthatunk összhatást. Tartózkodjunk a has területénél hangsúlyos fazonoktól!Helyette inkább a hosszított derekú nadrágokat részesítsük előnyben, a kívánt összhatás elérésénekérdekében. A könnyed, gyapjúból készült fazonok szinte minden évszakban megállják a helyüket.

5. Ujjatlan felsők

Nem is gondolnánk, hogyegy fekete vagy fehér ujjatlan felső ? melyet bármikor felvehetünk egy csíkos blúz, vagy semleges színűkardigán alá, ? mennyire fontos kelléke lehet ruhatárunknak! Szoknyához és nadrághoz egyaránt fölvehető. Válasszunk bátran a színes változatok közül is, amelyek merészségük ellenére szintén megállják helyüket egy blézerrel és egy farmernadrággal. Ruházzunk be pár olyan darabba, melyeket akár edzőteremben is használhatunk,  illetve szerezzünk  be melléjük egy-két selyem és kötött női pulóvert is arra az esetre, ha egy alkalmi összeállítást szeretnénk.

6. Fekete szoknya

A megfelelő méret elengedhetetlen egy szoknya esetében. Mindegy hogy A-vonalú, vagy ceruzaszoknyára esik a választásunk, a lényeg a megfelelő méretben rejlik és abban, hogy térdünk vonalánál mindössze pár centivel legyen csak rövidebb. A könnyed, gyapjú szoknyák az év bármely szakában viselhetők, ráadásulszámos változatban. Ha fontos, hogy megjelenésünk egész nap elegáns legyen, viseljük bátran egy fehér pólóval, kötött kardigánnal és platformos cipővel. Estére lecserélhetjük egyszerű felsőnket egy merészebb, flitteres darabra és kombinálhatjuk egy feltűnő magassarkúval is.

7. Ballonkabát

Ez az egyetlen olyan kültéri ruhadarab, ami mindenhez megy. Övvel vagy anélkül, farmerhez vagy egy elegánsabb nadrághoz egyaránt remekül passzol. A gondosan kiválasztott ballonkabát ragyogást és magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. Ha elegánsabb ruhákhoz vagy szoknyákhoz hordjuk, akkor válasszunk combközépig érő darabot. Érdemes a hozzánk legjobban illő méretet megvásárolnunk, valamint különös figyelmet fordítani arra is, hogyan mutat a kabát a vállunkon. Ha bő, akkor lötyögni fog rajtunk, ha viszont túl szoros, akkor a mozgás kényelmetlen lesz benne. Ne féljünk lecserélni a már megszokott khaki színű kabátunkat valami egészen újra, például tengerészkékre vagy élénk pirosra.

8. Fekete ruha

Ez az időtlen klasszikus soha nem megy ki a divatból, így szinte minden nő szekrényében találhatunk belőle egyet legalább. A fekete ruha segít kiemelni testünk előnyös részeit, elvonja a figyelmet a kevésbé attraktív területekről, és magabiztosságot nyújt viselője számára.

Ennél a ruhadarabnál a legfontosabb talán a megfelelő méret,  valamint az anyag minőségének megválasztása. Rengeteg stílus közül válogathatunk, a V-nyakútól az ujjatlanon át a háromnegyedesig, a lista szinte véget nem érő. Egy megfelelő ékszerrel percek alatt a nappali viseletből estire alakítható át ez a sokoldalú ruhadarab.

9. Sál

Amikor egy semleges, egyszerűbb öltözékre esik reggel a választásunk, egy sállal sokat dobhatunk aznapi viseletünkön.

Ne féljünk attól, hogy túl feltűnővé válunk egy virágos, mintás vagy világosabb színű darabbal. Kísérletezzünk bátran a sálhordáskülönböző módszereivel! Nincs szabály arra, hogy csak hidegebb időben lehet hordani, egy világos, pamut sál kitűnő választás lehet akár egy dekoltált ujjatlanhoz és egy farmerhez is. Esti viselethez szintén tökéletes, viseljük lazán a vállunkon és biztosan nem fogunk fázni.

Hozzászólások: