Nős Pasikat jobban szeretik a nők? Egy feleség szókimondó véleménye…

Néhány napja kaptam ezt a levelet, melyben az író egy érdekes és aktuális kérdést vet fel: vajon a nőket tényleg jobban érdeklik a nős pasik, mint a szinglik? És ha így van, akkor miért? És egyáltalán ez itt valójában a kérdés? Lássuk levélírónk érveit, és hogy mit válaszol neki a pszichológus.

női-tulajdonságok

1., A nős pasik biztonságot nyújtanak feleségüknek és esetleg a gyerekeknek, már ? bizonyítottak? hogy mellettük lehet normális élete egy nőnek. Mivel a statisztikák is bizonyítják, hogy a nőknek a legfontosabb egy párválasztásnál hogy megbízhatónak érezzék a pasikat, itt már a nős pasi 5* -al indul.? A férjem ?legjobb? szingli haverja, akiről tudni illik, hogy képtelen hosszú távú kapcsolatot létesíteni a másik nemmel így gyakorlatilag minden újabb nője előmelegített paplanban hancúrozhat vele, minap kitalálta, hogy elhívja férjemet egy ciprusi tivornyára. Én totálisan kiborultam még csak a gondolatától is. Hogy miért? Mert véleményem szerint nem ILLIK egy nős férfinak szingli buliba menni, ahol biztosan ismerkedés lenne a vége, még akkor is, ha Ő teljesen elköteleződött felém. Férjem, szent meggyőződése hogy a nőket nem érdeklik a nős pasik, én meg mint nő pontosan tudom, hogy épp ez az ami a leginkább vonzó a nők számára ( tisztelet a kivételnek) MIÉRT IS?

3., Nők is szeretnek hódítani. Sok nőnek önbizalmat ad, ha meg tudnak hódítani egy olyan pasit, aki kapcsolatban él, így lehet rivalizálni és minden technikát bevetni a győzelemért. Folyamatosan rivalizálnak a másik nőszeméllyel, aki a pasi mellett éktelenkedik. Mindenképp meg KELL NÉZNIÜK legalább egy fényképet róluk, hogy tudják majd magukat méregetni vele , és tudják azt mondani maguknak, hogy ?NA ÉN SOKKAL JOBB VAGYOK?, és miért van ez a szerencsétlen egy ilyen nővel ?2., ?Ők olyan rendesek?, a férjekről a szingli haverok nagy általánosságban azt mondják, amit az általuk becserkészett nők barátnői hallani akarnak, azon okból, hogy közösen többre jutnak, így az égig magasztalják a nős pasit, és minden bizonnyal elmondják, hogy a felesége egy hárpia , és ? jaj szegény? mennyire rossz sorsa van, csak épp nem panaszkodik. A nőkben sajnálatot ébreszt, és együtt érzést, ami megint csak egy újabb lépés a flörtölés kezdeményezéséhez.

4., Anyagi biztonság . Ha csak nem egy eltartott férjről beszélünk, akkor minden esetben igaz , hogy egy férj alapvetően anyagi biztonságot jelent egy nő számára . Ezt természetesen a szingli nők is nagyon jól tudják, hiszen bizonyított tény hogy a nős pasik sokkal többet költenek szeretőikre, mint egy szingli pasi egy újabb áldozatára. Továbbá a szingli nők, látják a nős pasikban azt, hogy más értékrenddel vannak felvértezve anyagi kiadásaik szempontjából, ami erős alapot adhat nekik is, ha esetleg megszerezhetik magukat.

5., Gyereket szeretnék. Több szingli barátnőm, is már nagyon vágyik gyerekre és olyan pasit szeretnének maguk mellé tudni, akikben látják a ?CSÍÍÍT? arra, hogy jó apák legyenek. Ezért ha a nős pasinak még gyerekei is vannak, még nagyobb lehetőséget jelent a szingli nőknek, hiszen a nős pasi már BIZONYÍTOTTA, hogy alkalmas apának, mind fizikailag, mind lelkileg. ?

Hozzászólások:

6 thoughts on “Nős Pasikat jobban szeretik a nők? Egy feleség szókimondó véleménye…”

Comments are closed.