Látványos égi jelenség lesz június 5-én! Részleges holdfogyatkozás a Nyilas jegyében!

2020 egy igen különleges év, hiszen négy holdfogyatkozás és két napfogyatkozás lesz látható. Holdfogyatkozásról akkor beszélhetünk, amikor a Hold a Föld körül keringve, a Nap felől nézve a Föld mögött halad el. Amikor a Hold belép a Föld árnyékába a Teliholdból egyre nagyobb részt takar el. Ha a Hold az árnyékzóna szélén van, akkor részleges holdfogyatkozásról beszélünk.

Ebben az időszakban az érzelmek felfokozódnak, éppen ezért jobban oda kell figyelnünk arra, hogy mit mondunk, és hogyan viselkedünk. Olyan dolgokra derülhet fény ebben az időszakban, amelyről eddig nem szívesen beszéltünk.

Az “eclipse” (fogyatkozás) szó azt jelenti, hogy elhagyni, távozni, elmenni, legyőzni, vagyis jó alakom nyílik arra, hogy megszabaduljunk a felesleges dolgoktól.

Felszabadulás, és a régi sebek gyógyulása vár ránk, próbáljuk a lehető legnagyobb türelemmel és nyugalommal megélni ezt az időszakot. Relaxáljunk, forduljunk befelé, és így sokkal könnyebben meg tudunk szabadulni a félelmeinktől.

2020. június 5-én, 22: 13-kor részleges holdfogyatkozás lesz a Nyilas jegyében. A Nyilas hatására most megszabadulunk azoktól a kapcsolatoktól, amelyek már nem szolgálják a javunk. Sokszor úgy gondoljuk, hogy az Univerzumnak gondoskodnia kell rólunk, valaki más kell megoldja a problémáinkat, azonban itt az ideje, hogy kezünkbe vegyük az életünk irányítását.

Fel kell ismernünk a bennünk élő istenséget, de nem szabad elzárkóznunk, inkább kommunikáljunk, tanuljunk a körülöttünk lévő emberektől. Meg kell találnunk az egyensúlyt a jelenlévő energiák hálójában.

A holdfogyatkozás a Nyilasban felerősíti az igazságosság, a becsületesség és a törvénytisztelet vágyát. Meg kell találni az egyensúlyt a két energia között, amelyek különböző irányokba húznak minket. Meg kell tudnunk különböztetni a hasznos és a konfliktusokat okozó, megtévesztő információkat. Nem szabad semmit túlságosan személyesen venni, hiszen ilyenkor könnyen fokozódhatnak az érzelmi viharok.

Az ego sokkal érzékenyebb, mint máskor, bármilyen kritika felháborodást válthat ki. Mielőtt beleállnánk a harcba, érdemes mérlegelni, hogy valóban megéri-e. A múltbeli csalódások elhamarkodott döntésekre sarkallhatnak, azonban nem árt gondolkozni, mielőtt beszélnénk.

Bármilyen viharos legyen is ez az időszak, bíznunk kell benne, hogy minden a mi javunkat szolgálja. A kellemetlen események néha szükségszerűek ahhoz, hogy az életünk jobbra forduljon. Legyünk türelmesek, és fogadjuk tárt karokkal a kihívásokat, hiszen minden nehézség egy csodát rejteget a legmélyén.

Forrás

Hozzászólások: