KI VALÓ NEKED KALANDRA, KI IGAZI TÁRSNAK A CSILLAGJEGYED SZERINT?

Néhány embernek lételeme a flörtölés, míg másokat nézni is rossz, miközben csábítani próbálnak. Az asztrológiának sok köze van személyiségünk jellemzőihez, és azt is nagyban befolyásolja, hogy vérbeli játékosok vagy esetlen bókolók vagyunk.

A Kos csillagjegy képviselői magabiztosak és merészek, ha flörtre kerül sor. A Kos nőnek például nem okoz gondot, hogy megszólítsa a szórakozóhely legsármosabb férfiját, és meghívja egy italra. Sokan vonzódnak az effajta önbizalomhoz, és roppant kívánatosnak találják birtoklóit. A Kosok gyorsan összemelegednek a Mérlegekkel, a Bakokkal, és más Kosokkal, míg a Skorpió csillagjegyűek könnyen túl soknak találhatják a Kos flörtölési stílusát. Komoly szándékkal, hosszú távú partner keresése esetén, az Ikrekkel, Oroszlánokkal, Nyilasokkal és Vízöntőkkel jutnak leghamarabb közös nevezőre.

Bika, az imádnivaló

A romantikus Bika csillagjegyűek flörtölési stílusát leginkább az aranykori Hollywood romantikus filmjeinek negédes jeleneteihez lehetne hasonlítani. Őszinték, érzékiek, és konzervatívak. Egy estés csevegőpartnerük lehet Skorpió, Kos vagy Szűz csillagjegyű, hosszú távon viszont inkább a Bakok, a Mérlegek vagy az Ikrek passzolnak hozzájuk.

Ikrek, a csábító

Az Ikrek csillagjegy szülöttjei a szavak emberei, akiket csupán hallgatni is élvezet, ha pedig mondandójukba belevisznek némi plusz furfangot, vagy testbeszédet, bárkit levesznek a lábáról. Ennek ellenére, könnyen elunják magukat, és csábítóból jégkirállyá/jégkirálynővé változnak. Ironikus, hogy nekik még ez is jól áll, és partnerük ettől még vonzóbbnak találja őket. Ha egy laza estére vágyik az Ikrek, az Oroszlánok, a Szüzek, és a Skorpiók kielégítik, igazán azonban csak a Mérlegek, a Vízöntők, és a Kosok kötik le.

Rák, a megértő

A Rák flörtölési stílusa egyrészt rabulejtő, másrészt gondoskodó. Őszintén érdekli őket, ha randipartnerük előző, elfuserált párkapcsolatáról, vagy borzasztó napjáról mesél nekik. Nem próbálnak mindenáron flörtölni, de ez a gyorsan kialakuló érzelmi kötődés ellenállhatatlanná varázsolja őket. Ha csak futó kalandra vágynak, a Halaktól, az Oroszlánoktól, és a Bakoktól ezt megkaphatják – minderre azonban minimális az esély. Sokkal inkább életre szóló partnerüket keresik, akit egy Bikában, egy Szűzben vagy egy Halakban megtalálhatnak.

Oroszlán, a kifejező

Az Oroszlán öndicsőítése legendás, azonban a jegy szülöttjei elvárják akár rövid távú partnerüktől is, hogy az felnézzen rájuk, bókoljon nekik, dicsőítse őket. Emellett legalább annyira vágynak a kiszemelt figyelmére, mint amennyi figyelmet és odaadást ők tanúsítanak a szerencsés irányába. Ami a flörtölést illeti, technikájuk sokszínű és változatos, az egyértelmű szemkontaktustól a kacér kacajig bármit bevetnek.

Szűz, a titokzatos

A Szüzek az összezavarás nagymesterei. Egyik pillanatban visszafogottak és tartózkodóak, a másikban viszont erőteljes sze.xuális energiát árasztanak magukból. Nem engednek holmi idegeneket csodálóik exkluzív körébe. Intelligenciájukat és vibráló szexualitásukat használják, hogy elcsábítsák a kiszemeltet. Még akkor is, ha csupán egyéjszakás kalandról van szó, olyannal szeretnek lenni, akit ismernek, azok közül is az Ikrek, a Skorpió és a Vízöntő élveznek előnyt. Ha szándékaik komolyan, egy Bak, egy Rák, egy Bika vagy egy ugyanolyan maximalista Szűz remek párjuk lehet.

Mérleg, a romantikus

A Mérleg állatövi jegyet a Vénusz uralja, így képviselői tudnak egyet, s mást a flörtölésről, a romantikus gesztusokról, és a szerelemről. Természetes csábítók, akik kisugárzásukkal, bájukkal és szépségükkel bárkit képesek meghódítani. Nem akarják, hogy környezetükben bárki kellemetlenül érezze magát, így lényegében mindenkinek kedveskednek. Könnyed flörtért, a legjobb, ha Bikával, Kossal, vagy egy másik Mérleggel kezdenek, ha viszont elköteleződésre vágynak Ikrek, Oroszlán vagy Vízöntő után éri meg kutatniuk.

Skorpió, a játékos

A Skorpiók egy semmitmondó flörttel is könnyen kifejezik szexualitásukat, érzékiségüket és hevességüket. A flörtöt önmagában is élvezik, akár végjáték nélkül is, hozzátartoznak személyiségükhöz ezek a titokzatos pillantások, csábító mosolyok és apró érintések. Forró kalandokban legjobb társa Bika, Nyilas vagy Kos jegyűek lehetnek, míg a nagy Ő-t valószínűleg egy Halakban, Rákban vagy Bakban találhatja meg.

Nyilas, a spontán

A Nyilasok imádják a kalandokat, a változást, a spontaneitást, mindezek pedig egy szórakoztató, kissé kihívő stílussal párosulnak személyükben. Nagy mesélők, akiknek jókedvük magával ragadó, szinte fertőző. Ami a flörtölést illeti, szeretnek rögtönözni, érzékiek, viszont vadságuk gyakran összetört szíveket hagy maga után. Egy másik Nyilassal vagy Skorpióval jól kijöhetnek rövidtávon, ha viszont komolyra vágynak, a Mérlegek, az Ikrek és az Oroszlánok oldalán hamar letelepedhetnek.

Bak, a kimért

A csillagjegy szülöttjei flörtölésben is őszinték és egyenesek. Eredeti egyéniségek, de olykor tartózkodóak. Az emberek kíváncsiak rá, mi van a felszíni hűvösség, nyugodtság alatt, késztetést éreznek, hogy megismerjék a Bakot. Nem flörtölnek olyannal, akit nem találnak érdekesnek, illetve a flörtre érdemesnek, ha viszont az illető átment az első akadályon, egyértelmű jeleket küldenek felé. Megtalálják a közös nevezőt a Kossal, Rákkal és Mérleggel, az igazit mégis egy Bika, Skorpió vagy Szűz személyében fedezik fel.

Vízöntő, a bátor

A Vízöntő szereti megmutatni csábító énjét, nem veti meg a flörtölést. Számára a flört nem merül ki két ember közötti interakcióban, képes egész társaságokkal, csoportokkal incselkedni. Éles esze, pajzán humora és szenvedélyessége sokakat vonz. Skorpiókkal, Halakkal és Oroszlánokkal jól kijön, igazi társra viszont egy Ikrekben, Mérlegben vagy Nyilasban lelhet.

Halak, az álmodozó

A Halak hajlamosak elveszni az álomvilágukban. Mivel többnyire félénkek, gyakran magukra öltenek egy álarcot, amitől nehezen szabadulnak. Az emberek észreveszik a Halakat, akik titokzatos, érzéki és érzékeny emberekként, mágnesként vonzzák a környezetükben lévőket. Szeretnek flörtölni a Bikákkal, Mérlegekkel és Vízöntőkkel, komolyabban viszont a Rák, Skorpió és Bak csillagjegyűek fogják meg őket.

Hozzászólások: