Ezt a 4 dolgot nagyon szégyellik a nők de még is ezek miatt indulnak be a férfiak

Megannyi nő bizonytalan. Pár szőrszál az arcon, vagy egy kisebb kebel és máris önbizalomhiányban szenvednek.

Álmodoznak, hogy megszabadulhatnak ettől. Furcsa de ezek a nők megnyugodhatnak. Vannak olyan dolgok, amiket ők “hiányosságnak” vagy “hibának” tartanak… a férfiak mégis megőrülnek érte.

Mutatunk ezekből egy válogatást.

1. Szemüveg

Az iskolában sok lány megtagadja a szemüveg viselését mert cikinek tartják. Egy értebb korban viszont a szemüveges nő izgató lehet egy férfi számára. Intelligenciát sugall, amely mindig is egy vonzó tulajdonság volt férfiban és nőben egyaránt.

2. Kócos haj

Rengeteg időt és pénzt tölthetsz / költhetsz a fodrászodnál. Egy természetes “reggeli” haj még nem a világvége. Senki sem a frizurád miatt fog beléd szeretni. Persze ápolt legyen. A zsíros haj sosem volt menő. De az ha nincs éppen simára vasalva még ugyanúgy tetszeni fog. Sőt.

3. Smink hiánya

Egy normális férfi számára az egészséges ápolt arcbőr fontosabb, mint egy kiló vakolat. A vastag alapozó sosem lesz vonzó senki számára.

4. Szeplők

Vannak akik elrejtenék és megszabadulnának tőle. A legtöbb férfi szerint édesebbé és kedvesebbé varázsolják a szeplők a nőket. Sőt…vannak, akik igazán vonzódnak a szeplős nők iránt. Nem nehéz ilyet találni úgyhogy inkább keress magadnak egyet ezek közül.

Hozzászólások: