EZ AZ ÚJ ITAL KIMOSSA A SZERVEZETEDBŐL A FELESLEGES, LERAKÓDOTT ZSÍRT, A BELSŐ SZERVEKBŐL IS!

Számos csodaitalt ígérnek annak reményében, hogy megszabaduljunk a fölösleges zsírrétegtől. De valójában mi is a titka a zsírégető italoknak? A lényeg, hogy a fogyasztó ital jó nagy mennyiségben tartalmazzon tiszta vizet. Hiszen a víz képes egyedül arra, hogy átmossa a szervezetünk, megszabadítson a mégeranyagoktól és a lerakódott zsírtól.

meregtelenito-ital

A víz nem valami mágikus ital, csupán a természet adta lehetőség annak érdekében, hogy megtisztítsuk a szervezetünk, energikusak és egészségesek legyünk. Mindenkinek szüksége van a napi 2 liter vízre, mivel ezzel tápláljuk az egész testünk.

A víz kimossa a szervezetből a fel nem használt anyagokat, így például azt a zsírt is, amire nem volt szükségünk, és nem égettük el. Szakemberek szerint ajánlott a napi 8 pohár víz fogyasztása, de ez nagyban változik például a hőmérséklettől is. Természetesen nyáron sokkal több vizet iszunk, mint télen. Ha nem is vagyunk szomjasak, nap mint nap szoktassuk rá magunk a vízivásra. Reggel ébredés után, igyunk meg egy nagy pohárral, és a többit szépen beosztva a nap folyamán.

Próbáljunk meg szénsavmentes ásványvizet vagy forrásvizet inni, kerüljük a cukros, gyümölcsös üdítőket.

Készítsük el az alábbi egészséges levet, és fogyasszuk naponta.

Hozzávalók: 2 liter víz, 1 mandarin, ½ grapefruit, 1 uborka, mentalevél, jég (ha nagy nyári meleg van).

Elkészítés: a gyümölcsöket mossuk meg, és vágjuk apróbb darabokra. A mentát mossuk meg, és tegyük egy üvegkancsóba, majd adjuk hozzá a gyümölcsöket, és öntsük fel vízzel. Kicsit kavarjuk össze, közben próbáljuk meg minél jobban kinyomkodni a gyümölcsök levét. Hagyjuk egy keveset állni, és, ha nagy meleg van fogyasztáskor tegyünk a poharunkba jeget is.

A gyümölcsök és az uborka azon túl, hogy vízhajtó hatásuk van,vitaminokkal, és tápanyagokkal töltik fel a szervezetet, energiát adnak, megszüntetik a puffadást.

Hozzászólások: