Egyszerű diétatippek

Mindannyian abban bízunk, hogy egyszer bőséges lakmározások mellett és bármiféle sporttevékenység folytatása nélkül is sikerül minden felesleges súlyt leadnunk. Sajnos ez, az idők végezetéig hiú ábránd marad, de néhány egyszerű praktika betartása mellett, megszabadulhatunk néhány plusz kilótól.

Egyszeru-dietatippek_ce5d19eaf17c35e2c88659f400bd1da2

1. Legyen a reggeli a legbőségesebb étkezésed! Ha reggel jól laksz, és a nap további részében kisebb adagokat fogyasztasz, plane vacsorára, hamarosan érezni fogod a változást, jobb lesz a közérzeted, és néhány kiló is le fog olvadni rólad néhány héten belül.

2. Hogy felpörgesd az anyagcseréd, az edzésed során iktass be 3 perces mini cardioedzéseket, amik elősegítik az intenzív kalóriaégetést, ezáltal a fogyást.

3. Vedd magad körbe kék színű dolgokkal, ugyanis bizonyított tény, hogy a kék szín csökkenti az éhségérzetet.

4. Használj jó minőségű, sok fényt adó izzólámpákat, félhomályban ugyanis hajlamosak vagyunk többet enni. Bizony, nem véletlen, hogy az éttermekben is olyan meghitt hangulatvilágítás van.

5. Mindig legyen nálad valamilyen egészséges nasi. Sosem tudhatod, hogyan alakul a napod, és inkább legyen kéznél valamilyen harapnivaló, minthogy egy gyorsétteremben köss ki. Ha borul is a napi étrended, legalább valamilyen házilag készült, egészséges nasival pótold a kimaradt étkezést.

6. Moss fogat vacsora után! Sokszor unalomból eszünk, pedig ha étkezés után, különösen este, fogat mosol, megelőzheted a felesleges kalóriabevitelt.

7. A legegyszerűbb szabályok pedig örökérvényűek: rengeteg folyadék, kevés szénhidrát, rendszeres testmozgás. A drasztikus fogyókúrák sosem vezetnek célra, csak a jojó effektust éred el velük.

Hozzászólások: