Amikor már nem akarsz senkit, akkor ismered meg az Igazit

Egyedül lenni nem azt jelenti, hogy magányos vagy. Egyedül lenni azt jelenti, hogy tartod magad annyira értékesnek, hogy csak azért, hogy legyen melletted valaki, inkább nem leszel senkivel. Hívhatnak remetelánynak, remetének, nem érdekel. Mert te egyedül is jól érzed magad, nem kell melléd egy társ ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél. És tudod, mi a legszebb?

Amikor már nem akarsz senkit, akkor ismered meg az Igazit..Őt, akinek megérte tartogatnod magad, akire érdemes volt várnod…és nem kapaszkodsz belé görcsösen, mert tudod, hogy nem tőle függ a boldogságod. Hanem vele válhat tökéletessé.

14611758305703299_800x600

Ránézel és tudod. Annyira tudod, hogy Ő az. 
Akire olyan régóta vársz..mert tudtad, hogy meg fogod ismerni, igen, egyszer csak ott lesz melletted, átkarol, ölel, szorít magához…és boldog vagy, hogy nem adtad fel, nem mondtál igent azoknak, akik annyi mindent ígértek és akikre mások azt mondták, hogy “de szépek lennétek együtt”.

Inkább voltál egyedül, hallgattad a gúnyos megjegyzéseket, hogy “remetelány” és csak mosolyogtál…mert tudtad, mert érezted, hogy meg fogod ismerni azt az Egyetlent, akit Isten neked teremtett. És aki nem jött volna el, ha nem várod ennyire kitartóan. 


Aztán egyszer csak ott van. Ül veled szemben és minden olyan más vele…nem akarod kisajátítani magadnak, nem vagy féltékeny rá, nincs benned birtoklási vágy..csak azt érzed, hogy kimondhatatlanul szereted. És felismered, hogy a léted célja az, hogy vele eggyé válj.

 

Forrás: www.ikerlelkek.blogstar.hu

Hozzászólások: