A tehén egyenesen az erdőbe menekült a vágóhídról. A férfi sosem feledi a látványt, ami az állat meglelésekor elé tárult

Az élet írta ezt a történetet is.
Bonnie, a tehén, még csak 4 hónapos volt, amikor a vágóhídon kellett volna végeznie, majd onnan pedig valakinek a tányérján. Az állat azonban valószínűleg megérezte élete végének tragikus közeledtét, így az első adandó alkalommal meglógott a közeli erdőbe.
Amikor a faluban elterjedt Bonnie szökésének a híre, a falusiak véleményt nyilvánítottak, hogy mit kellene vele csinálni, ha meglelik. Sokak szerint a tulajé az utolsó szó, mások szerint pedig életben kellene hagyni ezek után az állatot. Bonniet azonban nem volt egyszerű megtalálni. Amikor végül az erdész megtalálta, elmondása szerint azt a pillantást, míg él nem felejti.
Bonnie összebarátkozott az őzekkel, velük csordázott. Az egyik falusi miután megtudta, hogy él az állat, ételt kezdett hordani neki, hogy megszerettesse magát vele. Miután az állat bizalmába fogadta, az illető értesítette az egyik állat rezervátum gondnokát, aki biztonságos helyre szállította az állatot, ahol majd gondját viselik és szeretik.
Hozzászólások: