4 nő, 4 kérdés, 4 válasz

Bizonyára az egyik kérdést már te is feltetted magadnak. Vagy többet is? Olvasd el, mit javasol egy szakértő!

Talán már te is kerültél hasonló helyzetbe, mint az alábbi nők, csak nem tudtál senkit megkérdezni, vagy esetleg nem kaptál őszinte választ.

– Férjemnek szeretője van. Vége ezzel a szerelmünknek? Van értelme egyáltalán, hogy harcoljak érte?

Ha szereted, mindenképpen. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy visszahúzódsz a csigaházadba, és a terepet nagylelkűen átengeded versenytársadnak, vagy, ha úgy csinálsz, mintha minden rendben lenne.

Ne gondolja azt a férjed, hogy iránta táplált érzelmeid már régen kihűltek, de ennek ellenére mindenképpen fenn szeretnéd tartani a szépnek tűnő külső látszatot. Küzdelmed azonban ne legyen elkeseredett.
Az se volna helyes, ha hirtelen olyan erotikus cselekkel közelítenél felé, melyeket egyébként mindig visszautasítottál. Őrizd meg hidegvéred, és helyezkedj várakozó álláspontra. Egyidejűleg add férjed tudtára, hogy fájdalmat okozott. Mutasd ki érzelmeidet anélkül, hogy naponta jelenetet rendeznél. Ez olyan, mint egy nehéz egyensúlyozó mutatvány. Ha a félrelépés következtében egy csapásra nem lett vége a szerelmeteknek, előnyben vagy. Számára a kaland még új és izgató, de hogy mennyire tartós, azt az idő fogja eldönteni. Ha visszatér, óvakodj a következő mondattól: „Már nem tudok bízni benned.” Ez a szerelem végét jelentené. Inkább gondold át, hogy a múltban milyen hibát követtetek el mindketten. És próbáljatok mindent újrakezdeni.

– Magányosnak éreztem magam, ezért lefeküdtem egy férfivel, akibe nem vagyok szerelmes. Az együttlét után valahogy úgy éreztem, mintha csak használtak volna.

Ezek szerint áldozatnak tartod magad. Nemcsak a férfi, hanem a magányosságtól való félelem és a gyenge akarat áldozatának. Az az érzésed, hogy önmagadat is becsaptad, és saját elveiddel kerültél összeütközésbe, hiszen nyilvánvaló, hogy olyan férfival szeretnél kapcsolatot teremteni, akit valóban szeretsz. A puszta sz3x a számodra közönséges, ezért érzed magad rosszul másnap.

Nem az a típus vagy, akinek elegendőek az egy éjszakára szóló kalandok. Tehát inkább hagyd ki életedből ezeket a találkozásokat, máskülönben lelked ismét a következő trükkhöz folyamodik: legjobb tudása ellenére is bebeszéli önmagának, hogy kihasználják. Ez azonban korántsem így van, végül is a történtek a te döntésedet is tükrözik. A felelősséget elhárítanád magadról, és azt teljes mértékben partneredre tolod. Ez a fajta önámítás azonban senkinek sem tesz jót.

– Bulikon még soha sem sikerült senkit megismernem, miközben kezd elegem lenni az egyedüllétből, és életre szóló kapcsolatot keresek. Már nagyon vágyom egy társra!

Az arra irányuló tudatos magatartás, hogy az „igazi”-t megtaláld, valószínűleg éppen fékezőerőként hat. Egy nő – vagy egy férfi – ezt sugalló határozott pillantása elijeszti az érdeklődőket. Ugyanis az ilyen fajtájú határozottság görcsöt és feszültséget eredményez. Ilyen feltételek mellett biztosan nem sugárzol lazaságot, fesztelenséget és vidámságot. A boldogságot nem lehet kikényszeríteni, a nagy szerelem nem rendelésre jön, hanem a véletlen vagy valamiféle végzet műve. Ezenkívül adj le abból a sziklaszilárd elhatározásból, hogy minden körülmények között meg kell találnod a nagy Ő-t , akiről valószínűleg igen határozott elképzeléseid vannak. Helyette vegyél észre mást, aki ezeknek az elképzeléseknek nem teljes mértékben felel meg, azonban olyan gyengéd szerető lenne, akire a lelked mélyén vágysz.

Aki teljesen laza tud maradni, és nem állandóan a jövővel kapcsolatos kilátások foglalkoztatják, annak érdekes módon több lehetőség nyílik meg. Tehát a következő bulira azzal a szilárd elhatározással menj, hogy szórakozni akarsz, és nyitott vagy az esetleges meglepetésekre. Ilyen hozzáállással flört esetén is egészen más lesz a kisugárzásod, élvezni fogod a helyzetet, mely remélhetőleg addig tart, míg a nagy Ő meg nem érkezik.

– Egyik barátom véleménye szerint az egyéjszakás kalandok a férfiaknak valók. A nők ezekben nem lelik örömüket.

Ez így semmi esetre sem igaz. Máskülönben kivel szexelne az a sok egyéjszakás kalandba bonyolódott férfi? A nők egy alkalmi kalandot éppoly szenvedélyesen élhetnek át, mint a férfiak.

Hiszen az a vonzó, hogy a férfi többnyire idegen. A bizonyos értelemben vett névtelenség miatt nincsenek gátlások, a partnerek teljesen el tudják magukat engedni. Egy tartós ismeretségtől eltérően az embernek nincs az az érzése, hogy meg kell felelnie egy bizonyos szerepnek, egy róla kialakított képnek. Így egy futó kaland éppen a nők számára szolgálhat jelentős tapasztalatokkal.
Hozzászólások: