15 dolog, amit soha nem szabad megosztani más személlyel

Amikor gyerekek voltunk, arra tanítottak bennünket, hogy osszuk meg dolgainkat másokkal is. Azáltal, hogy megosztunk valamit mással, tudatjuk vele, hogy mi aggódunk és gondoskodunk róla. Ez mind szép és igaz, de mi van azokkal a dolgokkal, amit nem akarunk megosztani?
Ennél is fontosabb, hogy az alábbi dolgokat ne osszuk meg másokkal. Itt van egy lista olyan dolgokról, amit soha ne ossz meg mással! Mindenki tartsa meg magának!
1. Fogkefék
Tudtad, hogy a száj a legmocskosabb testrész? Szoval miért is osztanánk meg valamit, ami már járt valakinek a legmocskosabb testrészében? A fogkefék őrült mennyiségű baktériumot tartalmaznak.
2. Fülhallgató
14579623095759_34665256788056_db
Gondolj csak arra, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy egész nap, munka közben használják a fülhallgatót… miközben izzadt. Ne osszuk meg az izzadságot és fülzsírt barátok között sem!
3. Borotva
A borotvák nem csak a szőrszállal érintkeznek, hanem az elhalt hámsejtekkel, amelyek melegágyuk a baktériumoknak. A legsúlyosabb esetekben, a borotvák terjeszthetik a vér útján terjedő betegségeket is.
4. Dezodor
Személy szerint úgy érzem, hogy ez önmagáért beszél, a madadék baktériumok és hónalj ízzadság, tényleg nem olyan dolog amit körbe kellene adogatni.
5. Papucs
Ha keresed a holtbiztos módját annak, hogy a lábgomba terjedni tudjon, akkor kölcsonözd oda a papucsod valakinek.
6. Ajakbalzsam
Erre is egy nagy nemet kell mondanunk. Az ajakherpeszt olyan könnyű elkapni, és ha egyszer már elkaptad, könnyedén újra kialakulhat.
7. Fogkrém
Ne feledd, amit említettünk a fogkefénél. Ugyanez a fogkrémre is vonatkozik, mivel a fogkefe sörtéi érintkeznek a fogkrém tubusával.
8. Luffaszivagy, fürdőszivacs
Ebben a dologban a baktériumok is meghúzódnak. Minden hónapban cserélni kellene őket, mert felhalmozódnak benne az elhalt bőr, baktériumok, gombák és vírusok.
9. Fülbevaló
Csak tartsd meg magadnak a fülbevalót, mivel a vér útján terjedő betegségek terjedhetnek a fülbevaló révén.
10. Vazelin
Amikor valaki belemártja kezét egy üveg vazelinbe, arckrém vagy bármilyen más krémbe, ezáltal új kórokozókkal szennyeződik meg. A legjobb, ha csak sajátunkat használjuk.
11. Szappan
Minden egyes használat után egyre inkább szennyeződik az elhalt hámsejtek és baktériumok miatt.
12. Törölköző
Ha a törölköződ bödös, azért van mert tele van baktériummal, elhalt hámsejtekkel és egyéb kórokozókkal. Furán hangzik, de igaz.
13. Orr szörtelenítő
Előszir is ki használ ilyent? Másodszor tudnunk kell, hogy a staphyloccoccus fertőzések az orrunkon át terjednek.
14. Hajnyírógép
A hajnyírógép megosztása nem biztonságos, mert terjeszthetjük vele a baktériumokat, elhalt hámsejteket.
15. Körömvágó
A körömvágó tele van gombákkal. Még ha valakinek úgy néz ki, hogy egészségesek a lábai, még akkor is hordozhat bizonyos gombás betegségeket.
Hozzászólások: