Y generációs kapcsolatok, te tudod milyen ?

Be kell vallanunk, hogy leszervezni egy randit nem valami nagy dolog mostanság.
Facebook, Twitter, Whatsapp, Viber, Snapchat vagy bármi mást tudunk használni, nem kell levelekre várni, vagy esetleg nyilvános telefont használni. Miért könnyebb vagy éppen nehezebb most nekünk, mint a szüleinknek, nagyszüleinknek volt?

iStock_000018076345Large-1024x683

  1. Először is aktus nem volt mindennapos téma ? főleg nem az első randin. Ma pedig ha a harmadik talin nem történik semmi, akkor mindenki elkezd aggódni, hogy mi lehet a probléma.
  2. Miért is randizunk? Nem feltételnül egy komoly kapcsolat,vagy házasság, hanem sokszor csak az éjszakás kalandok reménye miatt. Végül, ha ebből a kis légyottból valami kialakul és már megtörtént minden, ami bizonyítja, hogy összeilletek éjjel is és nappal is, jön a következő pont.
  3. Mutassuk meg a világnak a szerelmünket. Én ismerek olyan fiút, aki úgy kérdezte meg a barátnőjétől, hogy járnak-e, hogy felkérheti-e Facebookon, hogy kapcsolatban legyenek. Mert ez számít. Ezeknek a közösségi hálóknak a jelenléte a kapcsolatban pedig rögtön felveti az első problémát:
  4. A hűséget. Miért beszélsz vele? Miért lájkolod a képét? Miért nézegeted? Régen bezzeg, hazament a férj munka után ? elmondta, amit elekart és mindenki boldog volt, nme volt felesleges stressz.
  5. Visszatérve a randevúkhoz, ott is volt egy etikett. Virág, csoki, bon-bon, vagy vacsi az első randin. Most? Menjünk el inni, aztán mindenki fizeti a saját piáját.

 

Az az igazság, hogy a szerelem világa elszegényedett. Minden egyszerűbb ? de kevésbé csodás. Pedig jó lenne néha egy-egy randi után egy virágcsokorral hazatérni, lefeküdni az ágyba, telefon nélkül, úgy hogy nem írom meg minden barátnőmnek, hogy mi volt és egyszerűen csak álmodzok.

Tényleg jó lenni semmi mást nem tenni, csak a való világban megélni a szerelmet.

Hozzászólások: