Túl sok hasi hájad? Így távolítsd el örökre

A hasi zsírtól megszabadulni az egyik legnehezebb feladat. Számos gyakorlat, étrend és fogyasztó termék van a piacon, amelyek a hasi zsír elvesztésének gyors és hatékony módját ígérik. Ezek azonban általában kevéssé hatékonyak és az eredmények messze nem felelnek meg az elvárásoknak.

Most javaslunk egy másféle módszert, amely nem tartalmaz étrend kiegészítőket, műtétet vagy felülős gyakorlatokat. Mindössze annyit kell tenned, hogy követed az alábbi tanácsokat:
Ne ropogtasd a derekad
A ropogtatás hatékonynak bizonyulnak a hasizmok építésénél, de nem segít a hasi zsír elvesztésében. Sőt a gerincropogtatás alháti fájdalomhoz vezethet, valamint nyaki csigolyafájdalmakhoz is.

Erősítő gyakorlatok

Erő-tréning stratégiák segítenek felépíteni az izomtömeget, és megelőzni az izmok elvesztését amely gyorsítja a fogyást is. Ezt guggolásokkal és súlyemeléssel. Ezek a gyakorlatok összekötik a láb és hátizmokat, valamint az összes testizmot. Jelentősen erősíthetik a hasizmokat és segítenek csökkenteni a derék méretét.

Egészséges táplálkozás
Ha el akarod veszíteni a hasi zsírt, kerüld a feldolgozott élelmiszereket, és egyél több fehérjét, gyümölcsöt, zöldséget, zsírt és szénhidrátot. De ha csak egy héten alatt 4-szer ócska ételt eszel, és napi hatszor étkezel az segít a hasi zsír elvesztésében, mivel  állandó figyelő állásba helyezed a hormonjaidat.

Hozzászólások: