MOST TEREM A KIS­KER­TEK­BEN A ZSÍR­ÉGETŐ CSO­DA­FŰ­SZER! TÁ­RAZZ BE TÉ­LIRE!

Nyár vé­gére ha­tal­mas bok­rokká te­re­bé­lye­sed­nek a fo­gyás­szem­pont­ból fon­tos il­ló­ola­jo­kat, aro­má­kat rejtő fű­szer­nö­vé­nyek. Most ér­de­mes szedni, szá­rí­tani, így egész télen nem kell rá köl­te­ned!A kiskertben rengeteg fűszernövény megterem, amelyek remek hatással vannak a fogyókúrádra. Ezeket könnyen tudod tartósítani szárítással vagy fagyasztással.

A legjobb vízhajtó zöldfűszer, ami kihajtja a nehézfémeket is a szervezetből. C-vitamin-tartalma többszöröse a citrusfélékének, semlegesíti a húsételekben lévő toxinokat. Felpörgeti az anyagcserédet, megkönnyíti a zsírok lebontását és a méregtelenítést. Egy intenzív petrezselyemkúrával 2 hét alatt akár 5 kilót is fogyhatsz!

620x0 (14)

Nagyon sok az A-provitamint, klorofillt, kalciumot, nátriumot, magnéziumot és vasat tartalmaz.

Rozmaring

Szuper jó méregtelenítő, a májadból eltávolítja a mérgező anyagokat  mielőtt nagyobb károkat okozhatnának. Vízhajtó, így javíthatja a vesefunkciódat úgy, hogy megőrzi a szervezeted számára fontos anyagokat.

620x0 (15)

Bazsalikom

Feltétlenül legyen része a diétádnak, mert serkenti az emésztésed és csökkenti  a puffadást. A legjobb ellenszere a hasi zsírnak, kíméletlenül elbánik vele. Legjobban olaszos és paradicsomos ételekhez illik, bátran használd marokszám! Nagyon könnyű szaporítani, így cserépben is tudod otthon tartani, mindig lesz otthon friss bazsalikomod!

620x0 (16)

Menta

A megfázásra gyakorolt hatása közismert, de akkor se hagyd ki, ha fogyni szeretnél. Serkenti az anyagcserédet, a vérkeringésed, jó hatással van az epédre, és csökkenteni fogja az étvágyadat.

620x0 (17)

Megszünteti a szervezetedben lévő kisebb gyulladásokat, amelyek a fogyásod útjában állhatnak.

Citromos víz mentával a legtutibb zsírégető!

Kakukkfű

Itt van még egy hasi zsírlebontó fűszer! Vérbőséget okoz, felpörgeti az emésztésed, görcsoldó és enyhíti a puffadást is.

620x0 (18)

Zsíros és nehezebben emészthető ételekbe feltétlenül tegyél,  így nem fogsz tehetetlen bábuként ülni az asztalnál ebéd vagy vacsora után. A kakukkfű segít az emésztőrendszerednek.

Kapor

Ha diétázol, sose hagyd ki, mert vízhajtó hatása meggátolja a folyadék lerakódását a szervezetedben.  A legjobb fegyver narancsbőr ellen  regenerálja és fiatalítja is a bőrödet.

620x0 (19)

Vitamintartalma igencsak segít az immunrendszer erősítésében, ezen felül kalciumban, mangánban, vasban és C-vitaminban is nagyon gazdag.

Hozzászólások: