Te is dohányzol?Ezzel az itallal tisztítsd meg a tüdődet!

1000_magical-elixir-for-smokers-cleanse-your-lungs_20150227_154539

Sok hosszabb ideje dohányzó ember tapasztal reggelente vagy a nap végén köhögést, esetleg légszomjat, szájszárazságot. A leggyakrabban elhangzó mondat erre a problémára: ?Szokj le!? Erre azonban 10 ? ből 3 ember képes.
Az alábbi ital mindennapi fogyasztásával olyan tisztítást végezhetünk a tüdőnkben, amivel a dohányzás során lerakódott káros anyagok távozni tudnak. Megvéd az ital a tüdőrák és egyéb betegségek kockázatától, segít antibakterizálni a tüdő és omega ? 3 zsírsavakkal lát el.
Hozzávalók:
? 1 kg vöröshagyma
? 1 liter víz
? 400 gramm barna cukor is
? 2 teáskanál kurkuma
? kisebb, hámozott gyömbér gyökér
Elkészítés:
Tedd a vízbe a cukrot és helyezd a gáztűzhelyre. A szeletelt hagymát, gyömbért és a 2 teáskanál kurkumát is add hozzá, majd főzd addig, amíg a víz a felére csökken. Ha ezzel kész vagyunk, tegyük a keveréket egy üvegedénybe, majd, ha kihűlt a hűtőbe.
Használat:
Minden reggel éhgyomorra és két órával vacsora előtt fogyasszunk el 2 evőkanállal ebből a csodaszerből.
A recept a rendszeresen dohányzók számára mindenképpen ajánlott, főleg akik nem tudnak vagy nem hajlandóak leszokni a dohányzásról. Az egészségre káros hatással nincs, egy rendkívüli méregtelenítő, tisztító, gyulladáscsökkentő italként szolgál. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy nyugodtan dohányozhatunk, mert ezzel ellensúlyozzuk a káros hatást. A dohányzás továbbra is káros az egészségre és mindenképpen ajánlott leszokni a dohányzásról!Oszd meg te is!

Hozzászólások: