Szerelmi horoszkóp márciusra: drámai konstellációk, erős kozmoszi befolyás!

1000_love_neon_cikk_lead_fill_424x283_20150305_100734

Az égen egy drámai konstelláció készül összeállni.  Vénusz, Uránusz most veszélybe hozza szerelmedet. Úgy érzed, már nem szeretnek, nem bízol kedvesedben.  A kozmosz befolyása erős. Plútó a sebekben turkál, Uránusz felszabadító csapásra készül. De miért kellene azonnal mindent eldobni? Ezek a csillagok üzenetek is, fel akarnak rázni, hogy ismét többet tégy a szerelemért, hogy megmentsd azt ? írja aCsillagösvényjósda.
Az elmúlt hónap lassú, nehézkes, visszahúzó energiái után most új lendületet kapunk. Ezek az új energiák erő és lelkesedés helyett feszültséget, fáradtságot, ingerlékenységet okoznak. Mély és intenzív folyamatok zajlanak körülöttünk és bennünk, amik váratlan fordulatokat hozhatnak.
Az égen a Vénusz az  Uránusszal együttáll március 5-én és a Plútó is bekapcsolódik ebbe egy kvadráttal. Ezeknek az aspektusoknak a hatása március 16-ig  érezhető. Kapcsolatodat elviselhetetlen börtönnek érzed, ki akarsz törni.
Hogyan befolyásolnak a csillagok, hogyan mentheted meg szerelmedet, és hogyan javíthatsz a helyzeten? Nézzük, mit ír a Csillagösvényjósda!
Ha a KOS jegyében születtél:
A veszély: Figyelned kell, hogy se partnered, se te ne csússz bele egy afférba, amit nagyon gyorsan keservesen megbánnátok.
Hogyan mented meg a szerelmedet: Szervezzetek ismét több közös programot, emlékezzetek a közösen eltöltött szép időkre. Lapozgassatok régi albumokban, élesszétek fel a régi, szép időket. Észre fogod venni, ismét bizsereg valami. Újra közelebb érzed magad kedvesedhez, közelebb, mint valaha.
Ha a BIKA jegyében születtél:
A veszély: Hajlasz arra, hogy makacsul keresztül vidd akaratodat, és közben gyakran elfelejted kedvesedet is bevonni. Sem gondjaidban, sem szép élményeidben nem engeded részt venni.
Hogyan mented meg szerelmedet: Beszélj kedveseddel félelmeidről, kétségeidről. Mindenekelőtt anyagi gondjaidról, melyek félelmet keltenek benned, és szerelmeteket veszélyezteti.

Ha az IKREK jegyében születtél:

A veszély: Kedvesed problémáit gyakran félvállról veszed, túl keveset foglalkozol igényeivel. Úgy gondolod, nem olyan vészes. Ha azonban neked vannak problémáid, és kedvesed nem szenteli neked teljes figyelmét, azonnal felkapod a vizet. Szenved ő a te viselkedésedtől? Akkor valódi válságban vagytok.
Hogyan mented meg szerelmedet: Tedd fel a kérdést magadnak: hogyan érzékeli viselkedésedet partnered? Beszélj vele, vedd komolyan, és keressétek közösen a megoldástHa a RÁK jegyében születtél:
A veszély: Vénusz és Uránusz közvetlen befolyással vannak rád. Úgy érzed, senki sem ért meg igazán, legkevésbé kedvesed. Mindent megteszel érte, feláldozod magad, és ha ő nem úgy akarja, mint ahogy te szeretnéd, akkor önsajnálatba merülsz.
Hogyan mented meg szerelmedet: Maradj hű önmagadhoz, próbálj meg kicsit jobban alkalmazkodni ehhez az átmeneti helyzethez.

Ha az OROSZLÁN jegyében születtél:

A veszély: Gyakran az az érzésed, hogy nem eléggé vesznek észre, nem eléggé figyelnek rád. Ennek az a következménye, hogy harsányan hívod fel magadra a figyelmet, és sok dologban egyszerűen túlzásokba esel.

Hogyan mented meg szerelmedet: Értésére kell adnod kedvesednek, hogy ő is megkapja teljes figyelmedet, akkor ő is más szemmel fog tekinteni rád. Adj neki egy kisebb ajándékot, vagy csináljatok spontán közös programot.

Ha a SZŰZ jegyében születtél:

A veszély: Vénusznak és Uránusznak nincs közvetlen befolyása szerelmetekre. Mégis fennáll a veszély, hogy túlságosan bizalmatlan vagy kedveseddel szemben, sőt még féltékenységi jelenetekkel is megnehezíted az életét.
Hogyan mented meg szerelmedet: Tedd tudatossá magadban, mennyire szereted kedvesedet, mennyi közös dolog köt össze benneteket, és az évek során mennyi mindent elértetek közösen. Vigyél változatosságot szerelmi életetekbe, lepd meg valami szép dologgal, például egy spontán látogatással kedvenc szórakozóhelyén.
Ha a MÉRLEG jegyében születtél:
A veszély: Vénusz és Uránusz sót hintenek a sebeidbe. Most még jobban függsz kedvesed hangulatától, a veszekedéstől sokkal jobban szenvedsz, mint mások, és visszahúzódsz önmagadba, ha bosszúság fenyeget.
Hogyan mented meg szerelmedet: Tanulj meg vitatkozni, ne nyelj le minden sérelmet, mondd ki, ha zavar valami. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor írj egy levelet. Ott biztosan megtalálod a megfelelő szavakat arra, ami a szívedet nyomja.

Ha a SKORPIÓ jegyében születtél:

A veszély: Belelovaltad magad valamibe, belekapaszkodsz, és nem tágítasz az egyszer megfogalmazott véleményedtől, bár már tudod, hogy nincs igazad. Ez teher a szerelmednek, nem hagy neki szabad teret, hogy továbbfejlődjön.

Hogyan mented meg szerelmedet: Egy veszekedés után közeledj békülékenyen kedvesedhez, tedd meg az első lépést. Ne állíts olyan nagy követelményeket vele szemben, hagyd megmaradni olyannak, amilyen, ne próbáld állandóan megjavítani.Ha a NYILAS jegyében születtél:
A veszély: Uránusz most megmutatja neked, mennyire beidegződötté vált a kapcsolatod. Minden nap ugyanazt a programot hajtod végre. Már csak csupa unalom az egész. Már nem tudod, mit kezdjetek egymással.
Hogyan mented meg szerelmedet: Több közös programot kell csinálnotok, ne sajnáljatok egymástól például egy közös hétvégi kirándulást. Vigyetek több változatosságot a hétköznapokba, fedezzetek fel egy közös hobbit, küldjetek egymásnak kis szerelmes üzeneteket.Ha a BAK jegyében születtél:
A veszély: A Vénusz és Uránusz együttállását most világosan érezheted. Ha túl kevés figyelmességet szentelsz neki, ha túl gyakran fordítasz hátat kedvesednek, vagy egyszerűen csak elutasító és megközelíthetetlen voltál, akkor el fog szökni előled.
Hogyan mented meg szerelmedet: Megvan benned az erő, hogy szerelmeteknek új lendületet adjál. Csupán erőt kell venned félelmeden, hogy túl sokat adsz magadból. Engedj több közelséget, és látni fogod, mennyire jót tesz ez szerelmeteknek, és neked is.
Ha a VÍZÖNTŐ jegyében születtél:
A veszély: Általánosan téged nem bánt a Vénusz-Uránusz kellemetlen fényszöge. De mégis, mivel Uránusz szextil fényszögben áll a te jegyedhez, fennáll a tendencia, hogy ki szeretnél törni, valami újat szeretnél megélni. Óvakodj a meggondolatlan cselekedetektől!
Hogyan mented meg szerelmedet: Szállj önmagadba, gondolkodj el szerelmetekről. Mi vezetett egymáshoz? Mi ragadott meg annyira kedvesedben? Adj egy esélyt szerelmeteknek, ne add fel olyan gyorsan.

Ha a HALAK jegyében születtél:

A veszély: Kedvesed nem tud olykor közeledni hozzád. Elsiklasz mellette a szó szoros értelmében, mint egy hal a vízben. Azt az érzést ébreszted benne, hogy nem fogadod szívesen.
Hogyan mented meg szerelmedet: Légy nyitott kedvesed problémáival szemben, vedd körül gondoskodásoddal. Fejlesszetek ki közösen új dolgokat, amiket mostantól fogva rendszeresen együtt fogtok csinálni.
Hozzászólások: