Rendőrökre csapott le a TEK Budapesten

Azokat az egyenruhásokat vihették el, akik elfogták éjjel a gázpisztollyal lövöldöző férfit.

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) felkérésére szolgálatban lévő rendőröket fogtak el a Terrorelhárítási Központmunkatársai péntek hajnalban Budapesten, a Baross téren – tájékoztatta Nagy Andrea, a KNYF szóvivője pénteken az MTI-t. A távirati iroda úgy tudja: a TEK azokra az egyenruhásokra csapott le, akik pénteken hajnalban a Baross téren elkapták azt a férfit, aki korábban egy embert megsebesített, többeket pedig megfenyegetett riasztópisztollyal a főváros VII. kerületében.

A Hír24 úgy tudja, bár valóban ezek a rendőrök is ott voltak, amikor kollégáik intézkedtek az őrjöngő férfival szemben, elfogásuknak azonban semmi köze ahhoz az ügyhoz. Vesztegetés gyanújába keveredtek.

Az MTI fotóin látható, hogy a TEK maszkos munkatársai intézkednek a Baross téren, és trélerre tesznek egy rendőrautót.

Rendőröket fogott el a TEK Budapesten

Fotók: MTI/Mihádák Zoltán

Ahogy arról beszámoltunk, a férfi több embert is megfenyegetett a főváros VII. kerületében csütörtökön, késő este – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A 23 éves fiatal a VII. kerületi Nefelejcs utcában keveredett szóváltásba egy emberrel, akire végül rá is lőtt. Ezután elmenekült.

A jelenlegi adatok szerint a lövöldöző korábban a Keleti Pályaudvarnál és a Baross téren is járt, és mindkét helyszínen járókelőket fenyegetett meg. A rendőrök éjjel 12 körül kapták el a Baross téren, akkor is épp kötekedett az emberekkel.

Rendőröket fogott el a TEK Budapesten

Forrás: hir24.hu

Hozzászólások: