Nem átverés: ingyen taxizhat ezen a hétvégén Budapesten

Péntek reggeltől egészen a vasárnap utolsó percéig ingyen utazhatnak azok, akik az Uber alkalmazással rendelnek autót. A három nap alatt akár tízszer is.

Komoly akciót hirdetett hétvégére az Uber, amelyet a világon sok helyen a (hagyományos) taxisok rémálmának, viszont az utasok álmának tartanak. Az iPhone-raandroidos telefonokra és windowsos készülékekre is letölthető, mobilos alkalmazásra épülő szolgáltatás lényege, hogy az utas az appon belül, a telefon GPS-e segítségével rendelhet autót, láthatja a sofőr értékeléseit, az alkalmazáson belül fizethet az útért, majd maga is értékelheti sofőrjét és az utazást.

free-taxi

Az Uber közlése szerint ezen a hétvégén szeretnék megköszönni a budapesti felhasználóknak az elmúlt három hónapot, ezért aztán pénteken reggel 8 órától vasárnap 23:59-ig mindenkinek 10 ingyenes utat biztosítanak.

Minden felhasználó maximum 10 db ingyenes utazást vehet igénybe, egyenként maximum 3 ezer forintos díjig. Mind az indulási pont, mind pedig az úticél Budapest közigazgatási határán belül kell, hogy legyen.

Ha máskor is tudni szeretne hasonlókról, lájkolja a Netvulvár Facebook-oldalát.

Hozzászólások: